Persuitnodiging: 500 Brugse leerlingen nemen het tegen elkaar op tijdens eerste LAGO Swimrun

Liefst 500 leerlingen uit de derde graad van 10 Brugse lagere scholen nemen het op donderdag 25 mei tegen elkaar op tijdens de allereerste editie van de LAGO Swimrun. De sportievelingen lopen onder meer door het Jan Breydelstadion, zwemmen 150 meter in LAGO Brugge Olympia en moeten dan nog een obstakelparcours bedwingen. Met de zwemloop hopen organisatoren LAGO Brugge Olympia en de stad Brugge jongeren te motiveren om meer te bewegen.

De pers is van harte welkom op dit sportieve evenement. Schepen van Sport Franky Demon (CD&V) zal er het startschot geven, LAGO-redder en meervoudig wereldrecordhouder Matthieu Bonne en triatleet Andrew Van Lierde komen de jongeren aanmoedigen. Matthieu zal de hele voormiddag aanwezig zijn.

Locatie: LAGO Olympia Brugge, Doornstraat 110 Brugge

Programma:

8.40 u: Aankomst eerste leerlingen Sint-Lodewijkscollege

8.45 u: Speech schepen van Sport Franky Demon

8.50 u: Speech Bart Dupon, centrummanager LAGO Brugge Olympia

9 u: Startschot door schepen van Sport Franky Demon

16 u: Einde evenement

Interesse? Bevestig je komst even via [email protected] of via 0478 48 52 40.

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be