Air Belgium vliegt rechtstreeks naar de Dominicaanse Republiek vanaf Brussels Airport

Vanaf midden december start de Belgische luchtvaartmaatschappij met vluchten naar Punta Cana

Op 15 december start de Belgische luchtvaartmaatschappij Air Belgium officieel met directe vluchten naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. En dit vanaf Brussels Airport (Zaventem).

Concreet gaat het om wekelijks twee rechtstreekse vluchten: één op woensdag en één op zaterdag. Op die twee dagen kunnen reizigers ook met dezelfde vlucht doorreizen naar het eiland Curaçao, na dus een korte tussenstop in Punta Cana. Het gaat inmiddels om de tweede bestemming van Air Belgium vanaf Brussels Airport, nadat eerder dit jaar al succesvol een verbinding naar Mauritius werd gelanceerd.
Air Belgium biedt zijn klanten een complete service aan in drie reisklassen: Economy, Premium en Business. Met de opening van deze nieuwe lijn naar Punta Cana breidt de Belgische maatschappij het aanbod uit voor passagiers die naar de populairste bestemming van de Caraïben willen reizen.


Tweede Airbus A330NEO

Air Belgium is in volle groei en mag binnenkort ook een tweede Airbus A330neo verwelkomen. Dit type vliegtuig is een van de zuinigste, modernste toestellen op de markt. Het is niet alleen veel milieuvriendelijker, maar biedt ook meer comfort aan de passagiers dankzij een stillere cabine, meer ruimte en een van de meest geavanceerde entertainmentsystemen in heel Europa aan boord.
Bovenop dit comfort, wil de luchtvaartmaatschappij ook hoge Belgische kwaliteit bieden. Zo staan er typisch Belgische gerechten op het cateringmenu, worden de reizigers warm onthaald aan boord door meertalige teams en zijn ook alle andere diensten op de grond en in de lucht piekfijn verzorgd.

 

OVER AIR BELGIUM

Air Belgium NV is een vennootschap naar Belgisch recht waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in Mont-Saint-Guibert in Waals-Brabant. Haar doel is rechtstreekse intercontinentale vluchten aanbieden met vertrek vanuit België. Ze is exclusief gespecialiseerd in langeafstandsvluchten tegen concurrentiële tarieven voor zakenreizigers en vakantiegangers, met een sterke Belgische identiteit die tot uiting komt in alle services op de grond en aan boord van de toestellen.

De belangrijkste operationele basis van Air Belgium bevindt zich op Brussels Charleroi Airport. Air Belgium vertrekt ook vanuit andere luchthavens in België en in Europa. Naast zijn eigen regelmatige vluchten, levert Air Belgium ook prestaties aan tal van prestigieuze buitenlandse luchtvaartmaatschappijen, touroperators, cruiseoperators en buitenlandse regeringen.

Sander Vanlouwe

PR Consultant, Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be