and& verplaatst festival door coronavirus

Door de impact van COVID-19 zijn Leuven MindGate en Stad Leuven genoodzaakt and& festival te verplaatsen. De organisatie van het tweejaarlijkse innovatiefestival volgt hierbij de formele aanbevelingen op van de overheid om de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de bezoekers, medewerkers en andere betrokken partijen te garanderen.  

and& zou normaal van 6 tot 9 mei 2020 in de Leuvense binnenstad plaatsvinden. Meer dan 150 nationale en internationale visionaire denkers, ondernemers, artiesten en academici zouden er vier dagen lang ruim 20.000 bezoekers inspireren.

“Om het risico op besmetting en verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, volgen we de opgelegde adviezen om het event uit te stellen. De bezorgdheid rond de impact van het coronavirus groeide zowel bij sprekers als bij de organisatie. Omdat het onvoorspelbaar is wanneer de pandemie zal eindigen, zou de organisatie te complex worden en in het gedrang komen”, aldus Pieter Goiris, intendant van and&. “We stellen alles in het werk om nieuwe data te vinden voor and&.”

De organisatie zoekt nu een nieuwe datum. Onder meer de komst van grote namen als Jimmy Wales, oprichter van Wikipedia en Chris Messina, uitvinder van de hashtag, Waze-oprichter Uri Levine, en Nassim Nicholas Taleb, ex-beursmakelaar op Wall Street en auteur van ‘The Black Swan’ (2007) werden dit jaar al aangekondigd. and& zal er alles aan doen om zoveel mogelijk bevestigde namen mee te nemen naar volgende editie en mikt erop een line-up van minstens hetzelfde niveau neer te zetten. 

Ticketkopers worden de komende dagen via e-mail op de hoogte gebracht van de mogelijke opties. Alle aangekochte tickets zullen geldig blijven voor de verplaatste editie. Wie in de tussentijd vragen heeft kan terecht op: info@andleuven.com

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be