Arval Belgium viert 100.000e voertuig op de Belgische wegen

Arval België is de eerste leasemaatschappij die de kaap van 100.000 voertuigen op de Belgische wegen overschrijdt. Een belangrijke mijlpaal in het kader van het strategische plan Arval Beyond 2020-2025.

Arval veranderde enkele jaren geleden met het strategische plan Arval Beyond 2020-2025 haar businessmodel van langetermijnleasing van auto’s naar een aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen. Halverwege het strategisch plan is Arval Belgium bijzonder trots om als eerste Belgische leasemaatschappij de mijlpaal van het 100.000e voertuig in onze vloot te bereiken.

Als het meest gebruikte vervoersmiddel in België, blijft de auto in deze duurzame shift immers een belangrijke rol spelen. Zowel het aantal als het aandeel van deze voertuigen zonder verbrandingsmotor zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Ook in het ruimere mobiliteitsconcept is Arval Belgium op de goede weg. Intussen is de leasingmaatschappij voor vele bedrijven in België een echte vertrouwenspartner geworden op het vlak van multimobiliteit. Jaar na jaar zien we het belang van autodelen, fietsleasing en andere innovatieve en flexibele mobiliteitsoplossingen stijgen. ​

Dan Boiangiu, sinds maart 2023 General Manager van Arval Belgium, verwoordt het als volgt: “Door als eerste Belgisch leasemaatschappij de 100.000 wagens in zijn vloot te bereiken, zetten we een nieuwe stap in de groei van Arval Belgium. Dit is het resultaat van sterk teamwerk en ons groot engagement om ons aan te passen en oplossingen te bieden voor de evoluerende behoeften van onze klanten en de markt. Deze mijlpaal en de shift naar multimodaliteit konden we nooit realiseren zonder het vertrouwen van onze klanten en partners”.

Tony Peetermans

Head Of Marketing, Arval België

Over Arval:

Arval is gespecialiseerd in langetermijnleasing van voertuigen en nieuwe mobiliteitsoplossingen, met eind december 2022 ​ bijna 1,6 miljoen geleasete voertuigen. Elke dag bieden meer dan 8.000 Arval-medewerkers in 29 landen flexibele oplossingen om de reizen voor haar klanten naadloos en duurzaam te laten verlopen, of het nu gaat om grote internationale groepen, kleinere bedrijven of particulieren.

Arval is een van de oprichters van de wereldwijde alliantie Element-Arval, een wereldleider op het gebied van wagenparkbeheer met meer dan 4 miljoen voertuigen in 55 landen. Arval werd opgericht in 1989 en is volledig eigendom van BNP Paribas. Binnen de groep behoort Arval tot Commercial, Personal Banking & Services.

Over Arval België:

Arval België werd opgericht in 1991 en is één van de marktleiders in België in multimerken leasing van voertuigen. Arval België biedt haar klanten – professionelen, kmo's, grote multinationals en overheidsinstellingen – oplossingen op maat om de mobiliteit van hun medewerkers te optimaliseren en de risico's van hun wagenparkbeheer uit te besteden. Deskundig advies en kwaliteit van de dienstverlening vormen de basis van de merkbelofte van Arval België en worden aangeboden door 12 Account Teams. Eind 2022, leasete Arval België meer dan 94.000 voertuigen. www.arval.be

Over BNP Paribas:

BNP Paribas is de toonaangevende bank van de Europese Unie en een belangrijke internationale speler. Ze is actief in 65 landen en telt meer dan 190.000 werknemers, waarvan ongeveer 145.000 in Europa. De groep bekleedt sleutelposities in haar drie voornaamste activiteitsdomeinen: Retail, Personal Banking & Services voor al de commerciële banken van de groep en verschillende gespecialiseerde activiteiten, waaronder BNP Paribas Personal Finance, en Arval Investment & Protection Services voor spaar-, beleggings- en beschermingsoplossingen, en Arval; Corporate & Institutional Banking, gericht op zakelijke en institutionele klanten. Op basis van haar sterk gediversifieerd en geïntegreerd model helpt de groep al haar klanten (particulieren, verenigingen, ondernemers, kmo's, grote ondernemingen en institutionele klanten) bij de realisatie van hun projecten via oplossingen op het vlak van financiering, beleggingen, spaar- en verzekeringsdiensten. In Europa heeft de groep vier thuismarkten: België, Frankrijk, Italië en Luxemburg. De groep ontplooit haar geïntegreerd retailbankingmodel in verschillende landen rond de Middellandse Zee, in Turkije, Oost-Europa en via een uitgebreid netwerk in het westen van de Verenigde Staten. Als belangrijke speler in het internationale bankwezen beschikt de groep over toonaangevende platforms en business lines in Europa, een sterke aanwezigheid in Noord- en Zuid-Amerika en een solide en snelgroeiende activiteit in Azië-Pacific. BNP Paribas heeft in al haar activiteiten een benadering van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ingevoerd, waardoor het kan bijdragen tot de opbouw van een duurzame toekomst en tegelijk de prestaties en de stabiliteit van de groep kan verzekeren. www.bnpparibas.com

 

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be