A.S.Adventure verdrievoudigt afhaalpunten voor online bestellingen

13 extra afhaalpunten gaan Black Friday-drukte aan

Vanaf deze donderdag verdrievoudigt A.S.Adventure tijdelijk haar afhaalpunten. Door de vele online bestellingen in deze periode krijgen bezorgers immers niet altijd alles op tijd aan huis geleverd. En dat probleem zal niet meteen van de baan zijn tijdens de komende Black Friday periode. Met 19 afhaalpunten in totaal, verspreid over het hele land, krijgen mensen de mogelijkheid om een bestelling dichter bij huis af te halen. “Leveringen aan huis blijven mogelijk, maar op deze manier bieden we onze klanten een extra mogelijkheid aan”, legt Johan Soenens, sales & digital director van A.S.Adventure uit.

Op Black Friday bieden veel bedrijven interessante kortingen aan op hun producten. Met vaak een stormloop aan kopers tot  gevolg. Nu de winkels gesloten zijn, zal er vooral online een rush zijn op koopjes. Met de eindejaarsperiode in zicht begrijpt A.S.Adventure dat mensen graag tijdig hun pakjes in handen hebben. Naast leveringen aan huis kunnen online shoppers daarom vanaf  donderdag in 19 A.S.Adventure-winkels hun bestellingen afhalen. Tot nu toe zijn er maar zes winkels geopend als afhaalpunt. A.S. Adventure hoopt met de verdrievoudiging van haar afhaalpunten hun klanten in de huidige situatie zo goed mogelijk te helpen.

“We begrijpen dat postbedrijven, zoals Bpost, moeilijkheden ondervinden om in deze periode en situatie alles tijdig aan huis te leveren. Tegelijk willen we onze klanten zo goed mogelijk helpen. Afhaalpunten zijn dan het beste alternatief voor wie zijn pakje tijdig wil hebben. In sommige gevallen kan je het pakje dan al de dag zelf komen ophalen. We begrijpen natuurlijk ook wel dat je als klant niet te lang onderweg wil zijn naar een afhaalpunt. Daarom hopen we met meer punten ook meer mensen te bereiken en te helpen. Via je postcode kan je online nagaan welk  afhaalpunt het dichtst bij jou in de buurt is. En dan heb je meteen een goed excuus voor een leuke wandel- of fietstocht.”

Johan Soenens, sales & digital director van A.S.Adventure

Kerstbestellingen

De extra afhaalpunten blijven zeker tot en met 4 december open om de Black Friday-drukte het hoofd te bieden. Daarbij benadrukt A.S.Adventure dat de coronamaatregelen strikt opgevolgd worden. Na 4 december kunnen de klanten nog steeds terecht in de bestaande 6 afhaalpunten . Het bedrijf sluit echter niet uit dat de extra afhaalpunten ook voor de kerstbestellingen worden ingeschakeld.

“We hopen uiteraard dat we binnenkort opnieuw onze winkels mogen openen. Zo kunnen we onze klanten nog steeds het best bedienen. Maar die beslissing ligt uiteraard in handen van de overheid.”

Johan Soenens van A.S.Adventure

Een overzicht van alle afhaalpunten voor de producten van A.S.Adventure vind je via www.asadventure.com . Klanten kunnen hun bestellingen van maandag tot en met zaterdag  ophalen tussen 10 en 19 uur. Bovendien doneert A.S.Adventure 1% van de Black Friday-inkomsten aan hun groene partners, waaronder Cool Earth, EOCA, Natuurpunt en Natagora.

Greet Anthoni

Media & PR verantwoordelijke, A.S.Adventure

Sander Vanlouwe

PR Consultant, Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be