Baloise Insurance krijgt van Standard & Poor’s hoogste kredietrating in Belgische verzekeringssector

Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s (S&P) heeft de rating van Baloise Belgium nv verhoogd van ‘A’ naar ‘A +’ met een stabiel vooruitzicht. De reden is de uitstekende kapitalisatie van het bedrijf, dat nu een toppositie heeft onder de Belgische verzekeraars.

Dankzij de verbeterde kredietwaardigheid is Baloise Insurance koploper op de Belgische verzekeringsmarkt en versterkt ze zo haar status als veilige haven voor verzekeringsoplossingen en beleggingen.

"We zijn erg blij met de opwaardering van Standard & Poor's”, zegt Henk Janssen, CEO van Baloise Insurance. “S&P erkent het werk dat we hebben gedaan om ons risicodragend vermogen en operationele winstgevendheid te optimaliseren, terwijl we de reeks van diensten voor onze klanten uitgebreid hebben.”

In de huidige omstandigheden verwacht S&P bovendien dat de verzekeraar die situatie ook de komende twee jaar zal kunnen aanhouden, want duidt de vooruitzichten als stabiel aan.

 

Contacteer ons
Bart Walraet woordvoerder, Baloise Insurance
Bart Walraet woordvoerder, Baloise Insurance
Over Bepublic

Wij pakken communicatie journalistiek aan. We zorgen ervoor dat jouw organisatie relevant communiceert. Op de juiste manier, en met het juiste publiek.