Skip to Content
BDO en ADM steken rusthuisbewoners WZC Ter Nethe hart onder de riem met 120 3D-geprinte desserts

BDO en ADM steken rusthuisbewoners WZC Ter Nethe hart onder de riem met 120 3D-geprinte desserts

De bewoners van WZC Ter Nethe in Hulshout mogen door het coronavirus geen bezoek ontvangen, toch krijgen ze samen met het zorgpersoneel vandaag een leuke verrassing. Netwerkorganisatie ADM en adviesbureau BDO bezorgen hen 120 kunstzinnige desserts die met een 3D-printer gemaakt zijn om hen te steunen in deze aparte coronadagen.

Het rusthuispersoneel van WZC Ter Nethe in Hulshout kan vandaag de bewoners trakteren op een exclusief dessert met dank aan netwerkorganisatie ADM en adviesbureau BDO. Chef Moke Karmaoui bedacht samen met chocoladefabrikant Callebaut een unieke oranje chocoladepasta met sinaasappelsmaak. Die vormt de grondstof voor zo’n 120 desserts in een twaalftal speelse vormen zoals inktvisjes.

“Op donderdag 19 maart hadden we een businessevent gepland. Onze gasten wilden we laten proeven van exclusieve chocoladedesserts gemaakt met behulp van een 3D-printer. Iedereen vond het zonde van de ideeën en geleverde inspanningen, dus zochten we een alternatieve bestemming voor de desserts en hebben we Moke gevraagd om de 120 desserts met de 3D-printer in zijn atelier te printen en daar te verpakken,” 
vertelt Walter Vanherle van BDO Digital, het brein achter de driedimensionale ontwerpen voor de gebakjes. 

Donderdag zullen de 3D-geprinte desserts kort na de middag getransporteerd worden naar het woonzorgcentrum in Hulshout en aan het personeel afgeleverd worden. Het zorgpersoneel zal alle bewoners één van de exclusieve gebakjes bezorgen. 

“We hopen dat deze kleine attentie de dag van de rusthuisbewoners toch wat opvrolijkt nu zij door het coronavirus geen bezoek van familie of vrienden mogen krijgen. En ik hoop ook dat het zorgpersoneel de desserts kan smaken. Ze verdienen dit”, besluit Vanherle. 


Over BDO
BDO is een internationaal opererende adviesorganisatie, met een solide reputatie in financiële dienstverlening (Audit, Corporate Finance, Accounting, Tax & Legal) en ander gespecialiseerd advies, waaronder Strategy & Organisation, People, Interim Management, Digital en Risk.  Het advieskantoor begeleidt een brede klanten-basis van grote, internationale bedrijven, (familiale) KMO’s tot privépersonen.

De BDO aanpak is integer, hands-on en pragmatisch, resultaats-gericht én met een juiste focus op de noden van de klant.  Ondernemingen hebben steeds één direct aanspreekpunt, en BDO's kantoor bevindt zich in de directe nabijheid.

In België heeft BDO 700 Partners en medewerkers verspreid over het hele land. BDO werkt vanuit 11 vestigingen in Antwerpen, Brussel Airport, Brussel Centrum (2),  Gent, Hasselt, La Hulpe, Liège, Mechelen, Namur-Charleroi en Roeselare.

BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk dat met een ploeg van meer dan 75.000 Partners en medewerkers actief is in 162 landen.

www.bdo.be

Contacteer ons
Ken Standaert PR Consultant, Bepublic
Ken Standaert PR Consultant, Bepublic
Over Bepublic