BDO integreert Ideas at Work: derde overname in drie maanden

BDO België groeit naar meer dan 700 medewerkers (+18%)

Het advieskantoor BDO neemt de aandelen van het consultancybedrijf Ideas at Work over. Na de recente overnames van Crossroad en de start-up Eurides is Ideas at Work het derde bedrijf in drie maanden tijd dat BDO België aan boord hijst. Daarmee heeft BDO België bijna een vijfde meer werknemers in dienst dan eind 2017. Zo onderstreept advieskantoor BDO zijn ambities op vlak van digitalisering & transformatie in de bedrijfswereld.

Met de overname van Ideas at Work, de recente integratie van BDO Crossroad en het partnership met Eurides evolueert de afdeling BDO Advisory van 60 naar 170 consultants. Het Ideas at Work team van 40 ervaren consultants zal voortaan opereren vanuit de Advisory-tak van BDO. BDO België heeft vandaag experten in huis met heel diverse achtergronden, van ingenieurs tot psychologen, en van juristen tot economisten. Allemaal met één doel: bedrijven in België helpen met hun digitale transformatie en de realisatie van hun strategische doelen.

Johan Vandenbroeck, Partner Advisory BDO België: “Met de nieuwe collega’s van Ideas at Work maken we onze dienstverlening compleet. Dankzij hen kunnen we deze laatste stap zetten, en helpen we – samen met het bestaande team ‘BDO Organization & Performance Management’ – ondernemers om hun groeiambities te vertalen naar een concreet plan.”
 

Transformatie is de sleutel tot succes

Ideas at Work gaat verder onder de naam BDO Ideas at Work. De bestaande groeiplannen van het bedrijf worden aangehouden en verder aangescherpt. BDO Ideas at Work helpt bedrijven met transformatietrajecten. Dat gaat van een bedrijfsreorganisatie, een procesoptimalisatieproject en het invoeren van het Nieuwe Werken tot Lean-transformaties, Customer Experience-projecten en Performance Management-trajecten.

Elk bedrijf met de ambitie om verder te groeien, kan nu bij ons terecht. Dit nieuwe partnership laat ons toe om de cirkel rond te maken en een volledig antwoord te bieden op de vragen van onze cliënten.”
Hans Wilmots, CEO BDO België

Door mee te stappen in het ambitieuze project van BDO Advisory kan het managementteam van Ideas at Work een nog ruimere en flexibelere service verlenen.

“Dit is een belangrijke stap in onze verdere ontwikkeling. We kijken ernaar uit om ondernemers en grote organisaties te ondersteunen bij de realisatie van hun strategieën, en hen te begeleiden bij de uitdagende transformatietrajecten die in een sterk evoluerende economie vaak noodzakelijk zijn.”
Eddy Janssen, Managing Partner Ideas at Work


Over BDO
BDO België is gespecialiseerd in vier domeinen: Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal, en Advisory Services, waaronder Corporate Finance, Risk Advisory, Digital & Innovation, Operational Management, Human Capital & Interim Management. BDO staat voor deskundig advies van een hoog niveau. Beschikbaarheid, nabijheid, integriteit, een pragmatische aanpak en ons internationaal netwerk zijn onze troeven. In België heeft BDO meer dan 600 Partners en medewerkers verspreid over het hele land. Wij werken vanuit 10 vestigingen in Antwerpen, Brussel (Airport), Brussel (Centrum),  Gent, Hasselt, La Hulpe, Liège, Mechelen, Namur-Charleroi en Roeselare. BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk dat met een ploeg van meer dan 70.000 Partners en medewerkers actief is in 162 landen. 
www.bdo.be

Over Ideas at Work
Ideas at Work is een  management consultancy bedrijf met 40 ervaren business consultants, met een solide reputatie in de begeleiding en ondersteuning van veranderingstrajecten bij een brede klantenbasis van grote bedrijven, voornamelijk in service industrieën en de publieke sector. De Ideas at Work aanpak is hands-on en pragmatisch, waarin de optimale inzet van expertise in samenwerking met de klant centraal staat, resultaatgericht en met een focus op aanpassing van de oplossingen, methode en project-aanpak aan de specifieke context en noden van de klant.

Ideas at Work is een partner met toegevoegde waarde voor het realiseren van de strategische doelstellingen door gefocuste en succesvolle transformatie initiatieven, voor het uitbouwen of versterken van de noodzakelijke management capabilities, tools en skills om de operationele werking efficiënt en resultaatgericht te beheren, en voor het optimaliseren van de organisatie en de key assets: mensen, processen en systemen.
www.ideasatwork.be 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be