Bedrijfscateraar ISS wint GaultMillau op Horeca Expo
21 november 2018
Geen grootkeuken, maar gezonde maaltijden met verse producten en maximaal behoud van vitaminen. En dat tóch snel en op grote schaal, zonder gecentraliseerd menu, maar met een flexibele chef. Het is het geheim achter 'Nordic Light', een concept van ISS Facility Services. Zo vernieuwend dat het net een GaultMillau voor "catering innovaties" won op de Horeca-beurs in Gent.
Nordic Light van ISS Facility Services won de GaultMillau voor “catering innovaties” tijdens een wedstrijd op Horeca Expo in de categorie van bedrijfscateraars, traiteurs en andere bedrijven die eten voorzien op evenementen. De GaultMillau Catering Awards worden uitgereikt aan een onderneming die in een bepaald domein of thema bijzondere en structurele inspanningen levert waardoor deze als voorbeeld voor de sector kunnen gelden.
We zijn zeer tevreden met deze algemene erkenning voor Nordic Light. Deze GaultMillau award toont dat ISS catering voldoet aan zeer hoge eisen. Nordic Light biedt een uitgebreid buffet waar gezonde opties naar voor worden gebracht. De keuze bestaat uit een warm en koud buffet met een vegetarisch alternatief, een saladbar en een sandwichbar met twee soorten broden. Bovendien bevat het buffet een kruidentafel, met huisgemaakte olies, vinaigrettes en kruiden. Het buffet Nordic Light is trouwens niet duurder dan andere bedrijfsrestaurants en is gebaseerd op de vier kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid, ervaring en service .
Bart Mariman, CCO van ISS Facility Services
Meer informatie over Nordic Light vindt u hier