Bepublic Group verwelkomt nieuwe pr consultants Lies Dobbelaere en Jürgen Eeckhout

Het team van pr- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group breidt uit. Lies Dobbelaere en Jürgen Eeckhout vervoegen het 20-koppig team als nieuwe pr consultants.  

Lies Dobbelaere (38) werkte de afgelopen 7 jaar bij Onafhankelijke Ziekenfondsen als communicatie-experte en press officer. Voordien werkte ze bij het Mediahuis (De Standaard, Het Nieuwsblad) als journalist en nieuws/contentmanager. Jürgen Eeckhout (34) werkte meer dan 10 jaar als journalist voor onder andere Radio 2 en Het Laatste Nieuws.  

“We vinden het bijzonder fijn om Lies en Jürgen te mogen verwelkomen. Ze komen beiden met een verschillende expertise en achtergrond ons team versterken. We blijven elke dag inzetten op het vertellen van goede verhalen. Daar helpen we organisaties zowel inhoudelijk als praktisch graag mee.” 

Sara Vercauteren en Anja Peleman, Managing Directors Bepublic Group

"Dit voelt als de ideale uitdaging voor mijn expertise: een combinatie van nieuwsjagen, mediarelaties, storytelling en strategische communicatie. Het DNA van Bepublic Group sluit perfect aan bij wat ik begrijp onder communiceren.”  

Lies Dobbelaere, pr consultant Bepublic Group

“Ik ben erg opgetogen met deze mooie opportuniteit. Bij Bepublic kan ik op een creatieve, kritische en nieuwswaardige manier nieuws maken, wat de ideale stap is na tien jaar in de journalistiek.” 

Jürgen Eeckhout, pr consultant Bepublic Group

Over Bepublic Group 

Bepublic Group is een pr- en strategisch communicatiebureau in Brussel, met nationale coverage en internationale samenwerkingen. 

De groep bestaat uit drie divisies Bepublic, Bereal en Befirm. Bepublic geeft strategisch communicatie-advies, crisiscommunicatie en mediatraining aan klanten uit verschillende sectoren. Bereal focust zich op de vastgoedsector en Befirm zet in op financiële communicatie. Bepublic Group is als onafhankelijk bureau onderdeel van het bedrijf Mediafin. 

Meer info op www.bepublicgroup.be 

Sara Vercauteren

Managing Director, Bepublic Group

Anja Peleman

Managing Director, Bepublic Group

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be