DAN BOIANGIU WORDT DE NIEUWE GENERAL MANAGER VAN ARVAL BELGIUM

Begin maart 2023 wordt Dan Boiangiu, de huidige Directeur van Arval International Business Office, de nieuwe General Manager van Arval Belgium

Arval, een wereldwijde toonaangevende speler in full service autoleasing en nieuwe duurzame mobiliteitsoplossingen, kondigt de benoeming aan van Dan Boiangiu tot General Manager van Arval België. Hiermee wordt hij de opvolger van Laurent Loncke, die recent benoemd werd tot nieuwe General Manager van BNP Paribas Fortis Retail Banking.

Dan Boiangiu zal zijn nieuwe functie als General Manager van Arval Belgium opnemen op 1 maart 2023. Dan kwam in 2006 bij Arval en na een succesvolle periode als commercieel directeur werd hij in 2014 General Manager van Arval Roemenië. In 2021 werd hij directeur van het Arval International Business Office. In deze functie gaf Dan leiding aan een uniek, multicultureel en meertalig team van internationale experts op het gebied van wagenparkbeheer, om de grote strategische internationale klanten van Arval te ondersteunen in hun behoeften op het gebied van wagenpark, mobiliteit en energietransitie.

"Gedurende meer dan 19 jaar heeft de Arval IBO divisie waardevolle expertise opgebouwd die ons in staat stelt vlootstrategieën op wereldwijde schaal verder te optimaliseren en te implementeren. De expertise van Dan in de leasesector en het wereldwijde aanbod met de Element-Arval Global Alliance, heeft IBO in de voorhoede van onze business geplaatst", zegt Alain van Groenendael, voorzitter en CEO van Arval.
"Arval Belgium is een van de meest waardevolle showcases van Arval's mobiliteitsambities en een succesvolle Arval entiteit. Met de steun van de zeer betrokken en professionele teams van Arval Belgium weten we dat Dan het uitstekende werk van Laurent zal voortzetten en het bedrijf vastberaden zal voortstuwen in het verdere traject naar duurzaam succes", voegt hij eraan toe.
Dan Boiangiu
Dan Boiangiu

Over Arval:

Arval is gespecialiseerd in full service leasing van wagens en nieuwe mobiliteitsoplossingen. Eind december 2021 leasete Arval bijna 1,6 miljoen voertuigen wereldwijd. Elke dag werken 8000 werknemers in 30 landen om de reizen van alle klanten zo naadloos en duurzaam mogelijk te maken, zowel voor grote internationale bedrijven, als voor kleinere bedrijven, zelfstandigen of particulieren. Arval is stichtend lid van Element-Arval Alliance, wereldleider met meer dan 3 miljoen voertuigen in 53 landen. Arval werd opgericht in 1989 en maakt deel uit van de BNP Paribas Group. Binnen de groep behoort Arval tot Retail Banking & Services.

www.arval.com

Over Arval BelgIë:

Arval België werd opgericht in 1991 en is één van de marktleiders in België in multimerken leasing van voertuigen. Arval België biedt haar klanten – professionelen, kmo's, grote multinationals en overheidsinstellingen – oplossingen op maat om de mobiliteit van hun medewerkers te optimaliseren en de risico's van hun wagenparkbeheer uit te besteden. Deskundig advies en kwaliteit van de dienstverlening vormen de basis van de merkbelofte van Arval België en worden aangeboden door 12 Account Teams. Eind 2022, leasete Arval België meer dan 94.000 voertuigen.
www.arval.be

Over BNP Paribas:

BNP Paribas is de toonaangevende bank van de Europese Unie en een belangrijke internationale speler. Ze is actief in 68 landen en telt meer dan 190.000 werknemers, waarvan meer dan 145.000 in Europa. De groep bekleedt sleutelposities in haar drie voornaamste activiteitsdomeinen: Retail Banking voor de retailbanknetwerken van de groep en verschillende gespecialiseerde activiteiten, waaronder BNP Paribas Personal Finance, en Arval Investment & Protection Services voor spaar-, beleggings- en beschermingsoplossingen, en Arval Corporate & Institutional Banking, gericht op zakelijke en institutionele klanten. Op basis van haar sterk gediversifieerd en geïntegreerd model helpt de groep al haar klanten (particulieren, verenigingen, ondernemers, kmo's, grote ondernemingen en institutionele klanten) bij de realisatie van hun projecten via oplossingen op het vlak van financiering, beleggingen, spaar- en verzekeringsdiensten. In Europa heeft de groep vier thuismarkten: België, Frankrijk, Italië en Luxemburg. De groep ontplooit haar geïntegreerd retailbankingmodel in verschillende landen rond de Middellandse Zee, in Turkije, Oost-Europa en via een uitgebreid netwerk in het westen van de Verenigde Staten. Als belangrijke speler in het internationale bankwezen beschikt de groep over toonaangevende platforms en business lines in Europa, een sterke aanwezigheid in Noord- en Zuid-Amerika en een solide en snelgroeiende activiteit in Azië-Pacific. BNP Paribas heeft in al haar activiteiten een benadering van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ingevoerd, waardoor het kan bijdragen tot de opbouw van een duurzame toekomst en tegelijk de prestaties en de stabiliteit van de groep kan verzekeren.

www.bnpparibas.com

Tony Peetermans

Head Of Marketing, Arval België

Hannelore Schmid

Senior PR Consultant, Bepublic Group

 

 

 

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be