Gentse smartphoneapplicatie helpt miljoenen gebruikers slimmer te beleggen via nieuwe functies

Delta Investment Tracker geeft beleggers betere transactie-inzichten en transparantie dankzij ‘Leadership Moves’ en ‘Delta Direct’

Delta Investment Tracker, een Gentse smartphoneapplicatie die aandelen, fondsen en crypto wereldwijd in realtime volgt, heeft twee nieuwe functies ontwikkeld die zijn miljoenen gebruikers zal helpen om slimmer en dus ook beter te beleggen. Terwijl de tool ‘Leadership Moves’ beleggers meer leert over de transacties van onder meer directeurs en belangrijke aandeelhouders van bedrijven, krijgen gebruikers via ‘Delta Direct’ alle meest recente berichten over de bedrijven die ze volgen. “Transparantie is heel belangrijk om op de juiste manier te beleggen. Via onze nieuwe functies kunnen we onze gebruikers op het juiste pad brengen”, zegt CEO Nicolas Van Hoorde.

Leadership Moves

Gebruikers van Delta PRO kunnen nu exclusieve toegang krijgen tot de functie Leadership Moves, een krachtige tool die inzicht geeft in de transacties van senior executives, directeurs en belangrijke aandeelhouders van bedrijven. Dergelijke transacties kunnen het sentiment van insiders over de vooruitzichten van hun bedrijf weerspiegelen. Delta maakt hier een onderscheid tussen informatieve en niet-informatieve transacties, en helpt zo het sentiment achter de beleggingsstrategieën te verduidelijken. Leadership Moves geeft op die manier cruciale inzichten aan gebruikers om op de juiste manier te beleggen.

Delta Direct

Transparantie is een van de belangrijkste pijlers voor Delta. Op die manier voelen beleggers zich ook zekerder wanneer ze bepaalde keuzes maken (empowerment, red.). Daarom lanceert de applicatie naast Leadership Moves ook Delta Direct. Die functie brengt gebruikers op de hoogte van alle mogelijk informatieve transacties voor activa die ze volgen. Zo kunnen ze voortaan persberichten, winstparticipaties, kwartaal – en jaarverslagen, jaarrekeningen en andere interessante documenten rechtstreeks raadplegen op het detailscherm van de activa. Beleggers hoeven daarbij niet elke dag urenlang aan hun scherm gekluisterd te zijn. Bij iedere belangrijke gebeurtenis krijgen ze automatisch een pushmelding in hun Delta app. Dankzij deze rechtstreekse toegang tot belangrijke bedrijfsinformatie kunnen beleggers betere beslissingen nemen en blijven ze op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Delta Direct for Stocks vult dan ook Delta Direct for Crypto, waar individuele tokenteams rechtstreeks updates kunnen posten via een speciaal dashboard, perfect aan.

“De introductie van Delta Direct en Leadership Moves past helemaal in ons streven naar transparantie van de markten en empoweren van beleggers. Beide tools werden ontwikkeld om particuliere beleggers rechtstreeks toegang te geven tot belangrijke informatie die hen helpt om betere beleggingsbeslissingen te nemen.” Nicolas Van Hoorde, CEO van Delta Investment Tracker
Nicolas Van Hoorde
Nicolas Van Hoorde

Over Delta Investment Tracker

Delta Investment Tracker is een multi-asset beheertool voor beleggingen die investeerders realtime-inzicht geeft in hun volledige portefeuille. Deze smartphoneapplicatie, die haar thuisbasis heeft in Gent, werkt naadloos samen met diverse crypto wallets en aandelenportefeuilles en biedt gebruikers in een oogopslag een duidelijk en gebruiksvriendelijk overzicht van de totale waarde van hun activa.

Sinds de lancering ervan in 2017 heeft Delta wereldwijd meer dan 5 miljoen beleggers geholpen om slimmere ​ beleggingsbeslissingen te nemen. In 2019 ging Delta op in het handels- en beleggingsplatform eToro.

 

Afbeeldingen: https://delta.app/en/press

 

Nicolas Van Hoorde

CEO, Delta Investment Tracker

Sander Vanlouwe

PR Consultant, Bepublic

 

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be