Djerba: negatief reisadvies opgeheven

Djerba: negatief reisadvies opgeheven

Thomas Cook vliegt vanaf 28 oktober opnieuw naar Djerba

Belgen kunnen vanaf zaterdag 28 oktober, de eerste dag van de herfstvakantie opnieuw op  strandvakantie naar de Tunesische badplaats Djerba. Dat kondigt touroperator Thomas Cook aan nadat de Belgische regering vandaag het negatief reisadvies voor Djerba opheft.

                                                                        ***

De Belgische regering heeft vandaag het negatief reisadvies voor Djerba opgeheven. Thomas Cook Belgium heeft dan ook beslist om alle reizen naar de Tunesische badplaats vanaf zaterdag 28 oktober te hervatten. Thomas Cook Belgium zal vanaf die dag opnieuw wekelijks vluchten laten vertrekken naar de luchthaven van Djerba. Dat was sinds 2015 niet meer mogelijk na de aanslagen in Sousse.

“We lanceren Djerba opnieuw met prijzen vanaf 249 euro per persoon all inclusive. Dat is voor de vlucht en hotelverblijf. Belgen kunnen vanaf vandaag hun reis naar Djerba voor de winter al boeken.”
Jan Dekeyser, CEO van Thomas Cook Belgium

De touroperator maakt zich sterk dat veel Belgen opnieuw naar Djerba zullen trekken.

“Djerba is voor de Belgen een bijzonder populaire vakantiebestemming. Zes maanden nadat Belgische toeristen opnieuw naar de badplaats Enfidha konden vertrekken, is het de vierde populairste bestemming. Djerba was altijd een bestemming die bij onze landgenoten bijzonder in trek was voor de wintervakantie. We verwachten dat dat ook snel opnieuw uit de cijfers zal blijken. Het klimaat is er ideaal om de Belgische herfst te ontvluchten. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken het advies heeft aangepast en we de Belgen opnieuw naar Djerba op vakantie kunnen laten gaan.”
Jan Dekeyser


Over Thomas Cook België

Thomas Cook België, met de merken Neckermann, Thomas Cook en Pegase, is een van de toonaangevende bedrijven in de toeristische sector in België en maakt jaarlijks de vakantiedromen waar van meer dan 1 miljoen gasten. Bij Thomas Cook België zorgen meer dan 750 werknemers voor de vakantie van deze gasten. Thomas Cook België maakt integraal deel uit van Thomas Cook Group Plc, een van de belangrijkste toerisme bedrijven op wereldvlak met een jaarlijkse omzet van £7.8 Miljard (30 September 2015). Binnen de Thomas Cook Group werken er wereldwijd  21.823 werknemers. De groep is actief in 15 landen en is in elk van die landen nummer één of twee (op basis van omzet). De aandelen van de Thomas Cook Group Plc staan genoteerd op de London Stock Exchange (TCG).

Voor meer informatie: www.thomascook.be

Contacteer ons
Over Bepublic

Wij pakken communicatie journalistiek aan. We zorgen ervoor dat jouw organisatie relevant communiceert. Op de juiste manier, en met het juiste publiek.