Dominique Dehaene nieuwe directeur Special Olympics Belgium

Dominique Dehaene is aangesteld als nieuwe directeur van Special Olympics Belgium. Special Olympics streeft naar een meer inclusieve samenleving door voor atleten met een verstandelijke beperking een recreatief en competitief sportaanbod te organiseren, door een gezonde levensstijl te promoten bij zoveel mogelijk personen met een verstandelijke beperking en hun omgeving en door bij te dragen aan bewustmaking rond inclusie in de maatschappij via sport. Special Olympics vertegenwoordigt 20.000 atleten in België.

Dominique Dehaene heeft een ruime ervaring in zowel de publieke als de privé- sector met functies in communicatie, corporate affairs en organisatieontwikkeling. Hij is op dit moment nog chief of staff van skeyes, de organisatie die instaat voor de luchtverkeersleiding.

Dominique is een fervent sporter, sterk sociaal geëngageerd en van nabij betrokken met de uitdagingen en opportuniteiten van inclusie van personen met een beperking. Zijn toekomstgerichte visie, sterke persoonlijke waarden en strategische oriëntatie zullen ongetwijfeld bijdragen aan een verdere ontwikkeling van Special Olympics in België.

“Ik heb altijd gezocht naar zingeving, maatschappelijke meerwaarde en gedrevenheid in mijn werk en in mijn dagelijks leven. Special Olympics Belgium combineert dat alles en linkt het bovendien aan mijn grootste passie: sport. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de organisatie, de atleten, hun omgeving en de vele vrijwilligers sport voor atleten met een beperking verder te promoten en te versterken en zo mee bij te dragen tot hun inclusie in de maatschappij.”

-Dominique Dehaene, nieuwe directeur van Special Olympics Belgium
“De Raad van Bestuur van Special Olympics Belgium kijkt er alvast naar uit om samen met Dominique, de staf en de vele vrijwilligers verder te werken aan een sterk sportaanbod, meer bewustmaking rond inclusie en zo onze atleten en hun families te ondersteunen en te dienen.”

- Hans Bruyninckx, voorzitter raad van bestuur van Special Olympics Belgium

 

Dominique begint officieel op 1 oktober 2023 in zijn nieuwe functie.

 

Onderstaande foto is vrij te gebruiken:

Dominique Dehaene
Dominique Dehaene

Pieter Maenhout

Head of Marketing, Communication & Partnerships, Special Olympics Belgium

Hans Bruyninckx

Chairman, Special Olympics Belgium

Sander Vanlouwe

PR Consultant, Bepublic

 

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be