Easy-m verhuist van Vaartkom naar Engels plein

Apple-verdeler opent deuren van nieuw filiaal op 200 meter van oude locatie

Het filiaal van de Apple-verdeler easy-m, dat al meer dan twintig jaar aan de Leuvense Vaartkom ligt, sluit vandaag zijn deuren... om ze 200 meter verder weer te openen in een gloednieuw pand, vlak naast de Albert Heijn. Easy-m is op twintig jaar tijd een gevestigde waarde geworden in Leuven en omstreken. Zaakvoerder Annick Maes maakte de heropleving van de Vaartkom vanaf het begin mee, en nestelt haar winkel nu in het hart van de opgewaardeerde site.

                                                       ***

De adreswijziging naar het Engels Plein is maar een verhuizing van zo’n 200 meter, maar het luidt voor de Vaartkom en voor Apple Premium Reseller easy-m wel een nieuw hoofdstuk in. De verhuis komt er op een ideaal moment, nu Stad Leuven van de Vaartkom een stijlvolle, levendige en groene stadswijk aan het maken is.

“Dit gloednieuwe pand is een ideale locatie om onze winkel, het voltallige team en onze kantoren te huisvesten. Niet alleen is het nieuwe filiaal wat minder afgelegen, onze klanten kunnen nu ook gemakkelijker gebruik maken van een ruime parking waar ze één uur lang gratis kunnen parkeren."

 Annick Maes, zaakvoerder van easy-m

Uitstraling

De verhuis kwam er omdat het oude filiaal door de eigenaar verkocht werd. Het pand had dan wel een zekere charme door de industriële inrichting, toch viel de beslissing om te vertrekken niet bijzonder zwaar.

“Het vorige gebouw was heel oud, wat we op financieel vlak uiteraard ook voelden. We betaalden ons blauw aan verwarming en onderhoud. Dat probleem is bij de nieuwe locatie van de baan."

Annick Maes

Easy-m zal de opening van de nieuwe winkel de hele week vieren, met allerlei kortingen en gratis b2b-workshops. En wie zich afvraagt wat er zal gebeuren met het logo op de brug aan de Vaartkom: dat blijft gewoon staan, zolang het gebouw niet afgebroken wordt.

 

Over easy-m

Easy-m is met 24 winkels, 210 medewerkers en 220 000 klanten de grootste Apple Premium Reseller in België.

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be