Fabrice Wynants aan de slag bij Cegeka als Director Security Services

Fabrice Wynants zal bij Cegeka de divisie Security Services gaan leiden. Hij was voordien aan de slag als security expert in verschillende functies bij Ubizen en Verizon. 

CEO Stijn Bijnens is opgetogen dat Fabrice Wynants Cegeka zal versterken.  

“Massa-adoptie van de public cloud is nu eenmaal realiteit in de wereld van vandaag, en dan is cyber security ‘key’. Ik ben ervan overtuigd dat Cegeka – als ‘big believer’ in cloud-first strategieën - in de kop van het peloton moet zitten als het gaat om security. Ik heb het niet eens over compliance hier, ik heb het over alles doen wat we kunnen om netwerken en systemen, de mensen die ze gebruiken en ja, de maatschappij in haar geheel, zo veilig mogelijk te houden. We investeren zwaar in cyber security bij Cegeka. Ik vertrouw erop dat Fabrice - met meer dan 23 jaar ervaring in dit toch wel complexe domein – de juiste man is om deze unit te leiden.”
Stijn Bijnens, CEO Cegeka

Wynants was van 1997 tot 2007 aan het werk bij - het door Stijn Bijnens opgerichte - Ubizen als Security Consultant & Presales Director. Nadien ging hij aan de slag bij Verizon, waar hij verschillende functies vervulde, o.m. Sales Manager Cloud & Security Solutions en Regional Sales Manager Security Solutions voor de Benelux en Frankrijk.

“De huidige evolutie naar hybride IT-omgevingen, komt met een aantal uitdagingen in het kielzog: groeiende complexiteit, steeds meer regels en bijgevolg een brede waaier aan risico’s. Bedrijven hebben in de eerste plaats nood aan een uitgekiende ‘end-to-end’ security aanpak, die steunt op diepe technische expertise enerzijds en een messcherp inzicht in hun specifieke de (cyber)security risico’s anderzijds. Cegeka is bekend voor zijn ervaring in en ambities op het vlak van cloud. Het is een uitdagend verhaal, waar ik graag mijn schouders mee onder zet.”
Fabrice Wynants, Director Security Services Cegeka

Wendy Knaepen

Brand Manager Cegeka

Ken Standaert

PR Consultant Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be