Filip De Pooter nieuwe Country Manager van Lee Hecht Harrison België

Lee Hecht Harrison (LHH), onderdeel van the Adecco Group, kondigt met genoegen de benoeming aan van zijn nieuwe Country Manager voor België: Filip De Pooter. Naast zijn rol als Country Manager zal De Pooter vanaf 3 juni 2019 toetreden tot het EMEA Executive Leadershipteam bij LHH.

De afgelopen 11 jaar werkte Filip De Pooter in verschillende leidinggevende rollen bij Adecco België (LHH maakt deel uit van the Adecco Group). Als Director General Staffing leidde De Pooter nog recent met succes het Adecco Proximity-kantorennetwerk in België. De Pooter en zijn team segmenteerden de klantenportefeuille van Adecco grondig, wat de groei en de winstgevendheid van het bedrijf versnelde.

"Filip heeft een uitstekende reputatie op vlak van het ontwikkelen van bedrijfsgroei. Zijn drijfkracht voor operationele uitmuntendheid, toewijding aan uitzonderlijke klantervaringen en vermogen om verbindingen te leggen en synergieën te benutten tussen LHH en Adecco, maakt hem de ideale persoon om het LHH Belgium-team naar de toekomst te leiden.”

Caroline Pfeifer Marinho, Executive Vice President bij Lee Hecht Harrison EMEA

 

"Ik ben verheugd om deze rol op te nemen tijdens deze uitdagende groeiperiode van LHH. In de afgelopen jaren heb ik gezien hoe het werk van het LHH-team zo’n groot verschil maakt in het leven van zoveel mensen.  Ik kijk ernaar uit om met het Belgische team en de bredere internationale LHH-gemeenschap samen te werken om nog meer organisaties en hun werknemers te helpen .”

Filip De Pooter, nieuwe Country Manager bij Lee Hecht Harrison België

 

 

Over Lee Hecht Harrison

Lee Hecht Harrison (LHH) helpt bedrijven hun leiders en personeel te transformeren, zodat ze hun prestaties kunnen versnellen. In een tijd van voortdurende verandering, zowel binnen de organisatie als binnen persoonlijke carrières, is het succesvol transformeren van personeel afhankelijk van hoe goed bedrijven en hun mensen verandering omarmen, sturen en leiden.

Bij Lee Hecht Harrison gebruiken we onze expertise in talentontwikkeling en transitie om oplossingen op maat te bieden die onze klanten helpen hun leiders en personeel te transformeren, zodat zij de mensen en cultuur hebben die ze nodig hebben om te evolueren en te groeien. We zijn gepassioneerd om een verschil te maken in de carrières van mensen en betere leiders te creëren, zodat onze klanten een sterk employer brand kunnen opbouwen.

Meer informatie over LHH vind u op www.lhh.com 

 

Over The Adecco Group Belgium

Met 800 medewerkers en 130 kantoren biedt The Adecco Group Belgium een gevarieerd dienstenaanbod. In België biedt The Adecco Group naast HR-diensten ook uitzend-, wervings- en selectieoplossingen. Op de Belgische markt worden onze HR-diensten aangeboden onder verschillende merknamen en bedrijven.

De bekendste is Adecco, ons general staffing merk, dat professionele talenten koppelt aan banen en werkgevers, op tijdelijke of permanente basis. The Adecco Group biedt ook een breed scala aan oplossingen voor professioneel personeel via haar gespecialiseerde wervingsbureaus zoals XPE Pharma & Science, C-Mast en Spring Professional. euro engineering richt zich op ingenieurs, terwijl Badenoch+Clark Finance & Accounting, Sales & Marketing, HR & Legal-profielen biedt. Modis ICT richt zich op ICT-professionals.

Tenslotte omvatten de diensten van The Adecco Group in België ook Lee Hecht Harrison, specialisten in loopbaantransitie en outsourcing, en Pontoon, een leverancier van oplossingen voor personeelsplanning op een permanente of tijdelijke basis in alle sectoren.

Meer informatie op www.adeccogroup.com

 

Kerry Simmons

Marketing Director EMEA, Lee Hecht Harrison

Nico Reeskens

Country Manager Belgium, The Adecco Group

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be