Fortuna Financial Group neemt portefeuille beleggingsverzekeringen van Optima Bank over

Fortuna Financial Group neemt portefeuille beleggingsverzekeringen van Optima Bank over

Vermogensbegeleider Fortuna Financial Group heeft een akkoord bereikt met de curatoren van Optima Bank rond de overname van de portefeuille beleggingsverzekeringen. Het gaat om 250 polishouders die via Optima Bank een beleggingsverzekering bij Baloise Insurance hebben afgesloten. Zij kunnen voortaan een beroep doen op de diensten van Fortuna Financial Group.

                                                                              ***

Fortuna Financial Group neemt vanaf vandaag de rol als tussenpersoon over voor de Belgische beleggingsverzekeringen van Baloise Insurance die tot nu toe beheerd werden door Optima Bank. Voor de 250 klanten verandert er niets. Het contract blijft lopen bij Baloise Insurance. Het is enkel de tussenpersoon die wijzigt. Fortuna Financial Group zal volgens de Europese MiFID-richtlijnen de beleggingsverzekeringen van de klanten voortaan van nabij opvolgen. De experts van de Belgische vermogensbegeleider informeren investeerders op een correcte en transparante manier.

De 250 polishouders die sinds het faillissement van Optima Bank op 15 juni in het duister tastten over de verdere opvolging van hun beleggingsverzekering, kunnen vandaag bij ons terecht. Fortuna Financial Group is sinds zijn oprichting in 2001 uitgegroeid tot één van de grootste partners van beleggingsverzekeringen van Baloise in België. We kennen de materie dus bijzonder goed.
Frank Peeraer, CEO van Fortuna Financial Group

Particulieren, bedrijfsleiders en bedrijven laten zich vandaag door Fortuna Financial Group begeleiden bij het beheer van hun vermogen. In totaal gaat het om meer dan 1.000 cliënten die dagelijks advies inwinnen over hoe ze het best hun successie regelen en hun vermogen vergroten via beleggingen.

 

Over Fortuna Financial Group

Fortuna Financial Group NV werd opgericht in 2001 als onafhankelijk financieel tussenpersoon door Frank Peeraer en Jan De Punt. De voornaamste activiteit van Fortuna Financial Group is, om op basis van de persoonlijke situatie van de Belg of het bedrijf, te komen tot een op maat gesneden vermogens– en beleggingsstrategie. Het bedrijf is gevestigd aan de Van Meterenkaai nummer 4, de geboorteplaats van de Antwerpse havenkunstenaar Eugeen Van Mieghem.

Voor meer informatie: http://www.fortunafg.com 

Contacteer ons
Frank Peeraer CEO Fortuna Financial Group, Fortuna Financial Group
Frank Peeraer CEO Fortuna Financial Group, Fortuna Financial Group
Over Bepublic

Wij pakken communicatie journalistiek aan. We zorgen ervoor dat jouw organisatie relevant communiceert. Op de juiste manier, en met het juiste publiek.