Herbert Vanhove trekt 5G-kar bij Cegeka

Herbert Vanhove, voormalig directielid bij Telenet, MEDIALAAN en Qualcomm is aan de slag bij IT-dienstenleverancier Cegeka. Hij zal onder meer instaan voor de commercialisering en uitrol van verticale mobiele netwerken op basis van 5G. 

Stijn Bijnens (CEO Cegeka): “Herbert is gepokt en gemazeld in de wereld van mobiele communicatie, en voor Cegeka de ideale man ons te helpen met de voorbereidingen voor de spectrumveilingen. Hiermee willen wij een competitief duurzaam voordeel halen met 5G. Net als wij, gelooft Herbert sterk in het enorme potentieel van verticale mobiele netwerken op basis van 5G-technologie en small cells." 

Herbert Vanhove: “Ik ben een big believer in het transformatieve potentieel van 5G. Met haar diepe sectorkennis en uiterst pragmatische aanpak van IoT en andere emerging technologies, is Cegeka uniek geplaatst om de belofte van 5G waar te maken voor bedrijven met op maat gemaakte end-2-end oplossingen.” 

Tot en met januari 2019 was Vanhove CEO van Unleashed, de holding achter o.a. Mobile Vikings, Stievie en Jim Mobile, en deel van de MEDIALAAN Groep. Hij heeft ondertussen meer dan 25 jaar ervaring in de telco sector. Voordien werkte Vanhove o.m. bij Telenet en Qualcomm. 

Wendy Knaepen

Brand Director Cegeka, Cegeka

Ken Standaert

PR Consultant, Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be