Herinnering persuitnodiging: Nieuwe coronabus om derde golf te voorkomen

Beste redactie,

Eurofins, een bedrijf gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek, nodigt u uit op een persmoment op dinsdag 19 januari 2021 om 14u00 in Brussel (Oudergem).

Tibo Demoor, Managing Director Clinical Diagnostics, stelt een mobiel afnamecentrum voor waarmee steden, gemeenten, lokale overheden en bedrijven mensen kunnen testen op COVID-19. Het is een grote bus die Eurofins heeft laten ombouwen tot afnamecentrum. Tibo Demoor zal uitleg geven bij de werking van het project en de strategie om lokale besturen en bedrijven te helpen een plotse uitbraak van het coronavirus in te dijken en zo een derde coronagolf in ons land te helpen voorkomen.

 

Locatie:

Herrmann-Debrouxlaan 48, 1160 Oudergem (de testbus staat geparkeerd onder het viaduct)


Programma:

14.00u: ontvangst

14.15u: korte toelichting door Tibo Demoor (NL + ENG), Managing Director Eurofins Clinical Diagnostics, aangevuld door Mathieu Pissoort, Commercieel directeur bij Eurofins (FR + NL). 

14.30: mogelijkheid tot filmen of foto’s nemen op de bus. Er zullen enkele mensen aanwezig zijn die op dat moment een PCR-test laten afnemen.

 

Contact:

Gunter Huyghe, PR-consultant Bepublic

[email protected]

0495 79 73 96

 

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be