ISS maakt stadion en oefencomplex van RSC Anderlecht schoon

ISS Facility Services, het grootste schoonmaak- en facilitair bedrijf van België, heeft een contract afgesloten met voetbalclub RSC Anderlecht. Voortaan zal ISS het stadion, het oefencomplex in Neerpede en de jeugdacademie van de voetbalclub uit Brussel proper houden. ISS wordt de komende drie jaar ook sponsor van de topclub.

 

Voetbalclub RSC Anderlecht investeerde de voorbije maanden fors in de vernieuwing van de binnen- en buitenkant van het stadion. De club besliste om één vaste partner onder de arm te nemen voor de  schoonmaak en het onderhoud van alle faciliteiten. De keuze viel op ISS Facility Services, die al partner zijn van de club sinds 2011. Toen werd gestart met de schoonmaak van een deel van de loges en business seats.

Met dit contract krijgt ISS niet alleen de verantwoordelijkheid over het stadion, maar ook de stadionomgeving en de parkings (op wedstrijddagen), de fanshop, het oefencomplex in Neerpede en de RSCA Foot Academy.


25 schoonmakers en 150 grote vuilzakken
Na een wedstrijd werkt een team van 25 mensen ruim 2 dagen om het stadion opnieuw spic en span te krijgen. ISS neemt dan alles onder handen: van de tribunes, de glazen wanden in de business seats, de ruiten van de loges, de restaurants en bars in de tribunes, de parkings rond het stadion, en op wedstrijddagen zelfs de straten rond het stadion.

Iedere wedstrijd zorgt natuurlijk voor een berg afval. Niet onlogisch met meer dan 20.000 bezoekers in het stadion. Alles samen goed voor gemiddeld 150 grote vuilzakken van 100 liter per wedstrijd. 

“De samenwerking met RSC Anderlecht is voor ISS een geweldige kans om zich te tonen als allround partner voor schoonmaakdiensten. Het vergt veel expertise omdat je met allerlei uitdagingen te maken krijgt, zoals de vele glaspartijen of de houten vloeren in de restaurants en bars. We hebben 25 mensen die hier 2, of na de topmatchen zelfs 3 dagen voltijds werken om alles weer netjes te hebben voor de volgende match”, zegt Kris Cloots, CEO van ISS Facility Services.

ISS Facility Services wordt ook een van de nieuwe sponsors van de voetbalclub. Concreet zal de dienstverlener onder meer visibiliteit krijgen op de led-boards in het stadion. Het gaat om een contract van drie jaar. 

ISS.png

PNG - 5.3 Mb

Dirk Van den Steen

Woordvoerder / Porte parole, ISS Facility Services

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be