Jan Dekeyser aan het hoofd van the Adecco Group in België en Luxemburg

Huidig Country Manager Nico Reeskens neemt internationale functie op binnen de groep

Vanaf 1 augustus 2020 staat Jan Dekeyser aan het roer van de Belgische en Luxemburgse afdeling van de internationale HR-dienstverlener the Adecco Group. Hij neemt de fakkel over van huidig Country Manager Nico Reeskens. Die laatste neemt een internationale functie op binnen the Adecco Group als Regional Head of Sales & Marketing voor de regio Noord-Europa.

De functieveranderingen zijn het gevolg van enkele internationale reorganisaties binnen the Adecco Group. Daarmee wil het bedrijf zijn regionale werking verbeteren en zijn sterke positie na de coronacrisis reactiveren. De focus zal daarbij liggen op het ondersteunen van de economie met behulp van flexibel werk. De veranderingen impliceren onder andere dat de leidinggevende van the Adecco Group in België tevens eindverantwoordelijke wordt van de Luxemburgse afdeling. 

Hoewel Dekeyser slechts begin dit jaar aan boord kwam van the Adecco Group, beschouwt het bedrijf Dekeyser als de perfecte man om de Belgische en Luxemburgse afdeling te leiden. Daarvoor rekent de internationale HR-dienstverlener op de meer dan 20 jaar lange ervaring van Jan Dekeyser binnen managementposities in verschillende internationale bedrijven, waaronder meest recent als Managing Director van Thomas Cook België.

“Ik ben blij met het vertrouwen dat the Adecco Group in mij stelt om België en Luxemburg te leiden. Nico Reeskens heeft dat de voorbije zes jaar perfect gedaan. In de komende periode zullen we samen de uitdagingen van de coronacrisis aangaan, waarbij we vooral kijken hoe we onze economie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.”

Jan Dekeyser, toekomstig Country Manager van the Adecco Group in België & Luxemburg

Tweede Belg in Noord-Europees management team

Na tien jaar te hebben gewerkt binnen the Adecco Group België - waarvan 6 jaar als Country Manager - maakt Nico Reeskens de stap naar een positie binnen het Noord-Europese management team. Als Regional Head of Sales & Marketing zal hij de Noord-Europese commerciële strategie vormgeven en op een meer uniforme manier implementeren over de verschillende landen heen. Reeskens wordt zo de tweede Belg in het Noord-Europese management team, naast Dirk Stienaers (Regional Head of HR). Op die manier wordt de aansluiting van the Adecco Group België op een solide manier verankerd.

“Ik blik terug op tien fantastische jaren binnen de Belgische groep, waar ik onnoemelijk veel steun van de teams gekregen heb. Ik wil deze kennis volop inzetten om the Adecco Group op internationaal niveau mee richting te geven.”

Nico Reeskens, toekomstig Regional Head of Sales & Marketing Northern Europe binnen the Adecco Group


The Adecco Group Belgium bedankt Nico Reeskens voor zijn jarenlange inzet en wenst zowel Nico als Jan veel succes in hun nieuwe functies.

Liesbeth Vanderlinden

Management Assistant, The Adecco Group

Sander Vanlouwe

PR Consultant, Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be