Jobs van 9 tot 3 voor ouders met schoolgaande kinderen

Limburgs bedrijf Callexcell opent sollicitatiecafé om 120 vacatures in te vullen

SINT-TRUIDEN - Jobs van 9 tot 3 voor mensen met schoolgaande kinderen en alle kansen voor 55-plussers: contact center Callexcell wil met zijn flexibel beleid meer sollicitanten aanspreken. Het Limburgse bedrijf zoekt op korte termijn 120 nieuwe medewerkers. Om deze vacatures op een originele manier in te vullen, opent Callexcell op 17 november een pop-upbar met restaurant.

Callexcell is sinds 2009 gevestigd op de site van Stayen in Sint-Truiden. Het multimedia contact center is met meer dan 550 werknemers vandaag al een grote speler in de markt, en wil zijn personeelsbestand op korte termijn uitbreiden met 120 nieuwe mensen. Als het die doelstelling bereikt, zal het bedrijf het vierde grootste callcenter in het land zijn. In de zoektocht naar nieuw talent wil Callexcell zijn flexibele beleid als troef uitspelen.


“We mikken zeker niet alleen op de schoolverlaters. Met onze ‘9-to-3- jobs’ bieden we bijvoorbeeld een baan op maat voor ouders met schoolgaande kinderen. Ook de ervaring van 55-plussers is welkom, want we zijn ons goed bewust van de meerwaarde die zij kunnen brengen in teamverband. Een van onze pluspunten als werkgever is dat we erg flexibel zijn en verschillende samenwerkingsvormen willen bespreken, maar uiteraard kunnen mensen ook gewoon voltijds bij ons aan de slag.”
Karin Van De Velde, ceo Callexcell

Het bedrijf opent speciaal voor deze gelegenheid een pop-upbar met restaurant op de Grote Markt in Sint-Truiden. De gloednieuwe NACC-bar - wat zoveel betekent als ‘Not Another Contact Center’, het credo van Callexcell - zal dienst doen als een sollicitatiecafé waar mensen kunnen solliciteren in een unieke setting. Het is de eerste keer dat een bedrijf met zo’n initiatief naar buiten komt in Limburg.

Naast het aantrekken van nieuw talent, wil Callexcell in de NACC-bar ook zijn huidige medewerkers bedanken voor hun inzet.

“Het was een boeiend en succesvol jaar, waarin we opnieuw een forse groei kenden van twintig procent. We beseffen maar al te goed dat we dit vooral te danken hebben aan onze mensen.”
Karin Van De Velde, ceo Callexcell

Ook de klanten en zakenpartners van Callexcell worden uitgenodigd in de pop-upbar.

“We houden ervan om dicht bij onze klanten te staan en deze locatie creëert een gemoedelijke sfeer. Zo merken de sollicitanten meteen hoe het er bij ons aan toe gaat.”
Karin Van De Velde, ceo Callexcell

De bar zal geopend zijn van 17 november tot 17 december. Ze is voornamelijk voorbehouden voor sollicitanten, medewerkers en klanten, maar het grote publiek kan er ook af en toe genieten van een glaasje of een kop koffie.

Openbare events:
- 18 november: Grand opening (iedereen welkom)
- 21 november: Gratis ontbijtsessie (rekrutering)
- 29 november: Sollicitatiecafé (rekrutering)

Céline Malyster

Communication & Branding Manager, Callexcell

Karlien Collen

Communicatie, Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be