Jobswitch: zes BV's worden boer voor een dag

Hoe speelt moderne technologie een rol in onze Vlaamse boerderijen? En hoe verloopt het dagdagelijkse leven van een moderne boerin? Met die vragen trekken 6 Bekende Vlamingen naar een boerderij om kennis te maken met het bijzondere beroep van landbouwer. Ze voelen er de passie en roeping waarmee de boeren elke dag, 24 op 7, ondernemen. Een unieke blik achter de schermen

Ruben Van Gucht (sportjournalist), Marleen Merckx (Thuis), Els Pynoo (Vive la Fête), Stan Van Samang (acteur en zanger), Sofie Dumont (De Keuken van Sofie) en Pascal Braeckman (geluidstechnicus): 6 bekende Vlamingen kiezen in ‘Jobswitch’ vol enthousiasme voor de boerenstiel. Stan Van Samang ontdekt zo bijvoorbeeld de nieuwe technieken om planten te kweken bij de hypermoderne azaleakwekerij en Ruben Van Gucht assisteert zelfs bij de geboorte van een kalfje in een melkveeboerderij. Hij heeft er dus nu officieel een petekindje – of zullen we zeggen ‘petekoetje’ – bij. 

‘Jobswitch’ is een videoformat van Hotel Hungaria. Het format kadert in een grotere beweging #boerentrots die burger en boer samenbrengt. Ruben, Marleen, Els, Sofie en Pascal zijn al #boerentrots op onze boeren, want zij zorgen iedere dag voor het lekkere voedsel op ons bord.

De eerste 3 afleveringen van Jobswitch worden gelanceerd op 3 mei op boerentrots.be

Ann Van Mullem

Bepublic

Tiffany Mestdagh

Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be