Kinderen gratis op vakantie deze zomer

Neckermann maakt zomervakantie meer betaalbaar voor gezinnen

Gezinnen die tussen 30 juni en 10 juli hun vakantie bij Neckermann boeken, kunnen hun kroost in juli of augustus gratis meenemen op reis met het vliegtuig of de auto. De touroperator legde de voorbije weken de hand op de laatste beschikbare familiekamers binnen en buiten Europa. Zo besparen Belgische gezinnen makkelijk 1.500 euro op hun zomervakantie dit jaar.

                                                                                ***

Als gezin op vakantie gaan is duur. Gemiddeld betaalt een klassiek gezin met twee ouders en twee kinderen voor een week vakantie all-inclusive al snel 3.500 euro. Bovendien is het niet evident om als gezin nu nog een goede familiekamer aan een deftige prijs te vinden. Neckermann pakt dit probleem deze zomer aan.

Met kinderen op vakantie via last minute

Neckermann zocht de voorbije weken uit welke gezinsvriendelijke familiekamers nog beschikbaar zijn in juli en augustus. Ook qua vluchten heeft de touroperator aandacht besteed aan kindvriendelijke vluchturen op de middag. De touroperator legde duizenden familievakanties vast en biedt ze de komende twee weken aan via last minutes. Kinderen reizen de eerste zeven nachten volledig gratis met uitzondering van de gangbare bagagetoeslagen of maaltijden op de vluchten.

“Voor alle duidelijkheid gaat het niet om de overschot aan last minutes. We zijn op zoek gegaan naar kindvriendelijke hotels van Bulgarije tot Antalya en van Mallorca tot Tenerife. Een grote inspanning als touroperator om reizigers met kinderen in juli en augustus nog betaalbaar op vakantie te laten gaan.”
Franklin Braeckman, woordvoerder Neckermann 

Opa en oma of alleenstaande ouders

Maar het hoeven niet altijd de klassieke gezinnen te zijn die van de kortingen kunnen genieten. Neckermann biedt ook alleenstaande ouders of opa’s en oma’s de kans om hun (klein)kinderen gratis mee op vakantie te nemen deze zomer. Voorwaarde is dat de kinderen vergezeld zijn van minstens 1 betalende volwassene. Tot welke leeftijd kinderen gratis kunnen meereizen, hangt af van hotel tot hotel.

“Sommige van de door ons geselecteerde hotels laten kinderen tot 14 jaar gratis toe. Andere hotels kinderen tot 12, 13 of 6 jaar. Maar één ding is zeker: reizigers die de komende twee weken een last-minute met hun kinderen boeken, besparen al snel 1.500 euro of meer.”
Franklin Braeckman


Over Neckermann
Neckermann groeide sinds zijn ontstaan in 1979 uit tot het grootste Belgische reismerk. De touroperator biedt diverse vakantieformules aan tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding: van vliegvakanties, autovakanties, wintervakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Het aanbod gaat van all-invakanties tot last minutes. Wereldwijd staan er 27.000 medewerkers klaar om klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Neckermann België maakt samen met Thomas Cook en Pegase deel uit van Thomas Cook Group plc, één van de grootste reisconcerns ter wereld.
Voor meer informatie: www.neckermann.be

Bert Bouserie

Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be