Koen Colpaert nieuwe woordvoerder Securitas

Koen Colpaert (31) uit Sint-Niklaas is de nieuwe woordvoerder van Securitas. Hij wordt zo het centrale aanspreekpunt voor de media.

***

Koen Colpaert heeft een master Nieuwste Geschiedenis (UGent) en een master Politieke Communicatie (UA). Sinds 2011, voor hij aan de slag ging in zijn nieuwe functie bij Securitas, was hij woordvoerder in zowel de Vlaamse als de federale regering, met een focus op economische dossiers. In 2015 werd hij tijdens de Nacht van de Woordvoerder door een vakjury bekroond met de titel ‘beste perstekstschrijver van Vlaanderen’.

 

“Securitas is een onderneming in volle ontwikkeling en een grote werkgever met veel groeikansen voor de werknemers. Ik kom terecht bij de marktleider in beveiliging, met een ijzersterke reputatie. De technologische ontwikkelingen stellen het bedrijf bovendien voor heel mooie uitdagingen. Die combinatie intrigeert mij enorm. De ideale omgeving om mijn expertise en ervaring inzake communicatie toe te passen."
Koen Colpaert

 

“We zijn blij om onze organisatie te versterken met een ervaren woordvoerder als Koen. Hij is de geschikte man om onze ontwikkeling van onze activiteiten op een nieuwswaardige manier aan de pers en de buitenwereld te communiceren.”
Régis Gaspar, Country President

 

Contactgegevens Koen Colpaert:

GSM:     +32 499 42 85 56
E-mail:     [email protected]

 

Over Securitas

Securitas is wereldwijd vooruitstrevend in kennis over veiligheid. Securitas combineert kennis, technologie en mensen om op maat van de klant efficiënte veiligheidsoplossingen te leveren. Meer dan 330.000 werknemers maken een verschil in zowel de residentiële sector, bij KMO’s, grote ondernemingen als in de publieke sector. In België telt Securitas meer dan 5900 werknemers.

 

Jochem Goovaerts

Bepublic

Koen Colpaert

woordvoerder, Securitas

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be