KV Oostende professionaliseert fanshop met Keyware

Voetbalclub wordt ‘klant van de maand’ bij betaalterminalspecialist

Op de landstitel is het nog wachten tot mei, maar voetbalclub KV Oostende heeft alvast een prijs beet. De club werd verkozen tot ‘Premium Customer van de maand’ bij Keyware, dat betaalterminals verhuurt. Door de keuze voor Keyware legde KV Oostende de laatste hand aan de professionalisering van haar fanshop.

Een houten caravan, dat was in de jaren 90 de fanshop van KV Oostende. Maar sindsdien maakte de ploeg een steile opmars: van een verblijf in derde en tweede is KV Oostende nu een vaste waarde in eerste klasse en dit seizoen strijdt de ploeg zelfs mee voor de titel. 

Bij die nieuwe positie hoort ook een volwaardige fanshop. Die werd in november plechtig geopend, onder de C-tribune. Bij de werking van die gloednieuwe shop speelt Keyware een cruciale rol: vijf hypermoderne en supersnelle betaalterminals stellen KV Oostende in staat om de verkoop van shirts, sjaals en smartphonehoesjes vlot te laten verlopen. Ook de ticketverkoop gebeurt via de Keyware-
terminals. 

Het is natuurlijk geen verrassing dat zowel de tickets als de merchandising de voorbije maanden vlot over de toonbank gaan. KV Oostende koos daarbij voor de vlucht vooruit en ging in zee met een betrouwbare partner om het betaalverkeer naar een nieuw niveau te tillen. Om die reden roept Keyware, dat met zowat 20.000 klanten een belangrijke rol speelt op het vlak van elektronisch betalen bij handelaren, overheidsdiensten en vrije beroepen, KV Oostende uit tot Premium Customer van de maand.

“KV Oostende is niet alleen een klant, maar ook een echte ambassadeur van onze producten en diensten. De club koos er bewust voor om gebruik te maken van de allernieuwste betaaloplossingen en verwerkt de transacties via Keywares PayService-dienst. Ze verdienen dan ook hun titel van Premium Customer van de maand.”

Stéphane Vandervelde, CEO Keyware

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België. Meer informatie is beschikbaar op www.keyware.be.

Over KV Oostende

De West-Vlaamse voetbalclub KV Oostende kent een rijke geschiedenis. Ontstaan in 1981 uit een fusie, krijgen ze stamnummer 31. Na verschillende jaren in derde en tweede klasse hebben ze sinds enkele jaren een vaste stek in de hoogste divisie. Thuisbasis voor de club is het Albertpark, het stadion waar alle thuiswedstrijden worden gespeeld. Sedert 2014 is Marc Coucke voorzitter van de club en samen met zijn team zorgen ze ervoor dat de club bloeit als nooit tevoren. Meer informatie over KV Oostende vindt u op www.kvo.be.

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be