Laat naar je Mac kijken: Switch biedt gratis nazicht van computer aan

Terwijl de organisatoren van Think Pink vrouwen oproepen om naar hun borsten te laten kijken in de strijd tegen borstkanker, roept Apple Premium Reseller Switch alle eigenaars van een iPhone, iPad of Mac op om hun Apple-toestel preventief te laten controleren. Dat kan iedere vrijdag vanaf 9 november zelfs gratis. Switch geeft in november bovendien 1 procent van alle Mac-aankopen aan Think Pink.

Preventieve controle kan ook bij Apple-toestellen de levensduur verlengen. En dat is waarom iedere vrijdag vanaf 9 november in zes Switch-winkels verkopers ter beschikking staan voor een gratis nazicht. Zij voeren enkele standaardtests uit en kunnen zo snel zien of er zich eventuele problemen voordoen, zoals aan de batterij of connectiviteit.

"Deze campagne past volledig in onze 'Upgrade Life'-filosofie", zegt Jef Van Herck, Retail Manager bij Switch. "We willen met Apple-producten het leven van onze klanten nog mooier maken. Met deze extra service, onze expertise én de bijdrage aan een doel waar wij allemaal achter staan, hopen we de klant een fijne ervaring te bezorgen."

 

HR-directeur met Jolie-gen

Het initiatief komt van HR-directeur Carl Praet. Hij is drager van het BRCA-gen, het gen waardoor de kans op borstkanker 60 tot 80 procent keer groter is dan bij andere mensen. Ook één van zijn twee dochters draagt het gen. Het is hetzelfde BRCA-gen dat actrice Angelina Jolie enkele jaren geleden deed besluiten om haar borsten preventief te laten verwijderen.

Om die reden geeft Switch in november ook 4% korting op Apple-producten en schenkt ze per verkocht toestel 1% aan Think Pink, de organisatie die meer aandacht vraagt voor borstkanker. Het totale bedrag zal tijdens de Warmste Week gedoneerd worden.

De zes winkels waar zo’n gratis “health check” uitgevoerd kan worden zijn Hasselt, Sint-Martens-Latem, Antwerpen Noorderlaan, Brussel (Avenue Louise), Erpent en Leuven (Engels Plein).

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be