Laura Van Waeyenberge nieuwe woordvoerder Thomas Cook Belgium

Laura Van Waeyenberge nieuwe woordvoerder Thomas Cook Belgium

Vanaf 21 augustus 2017 vervoegt Laura Van Waeyenberge Thomas Cook Belgium als nieuwe woordvoerder en communication manager.

Laura Van Waeyenberge is vanaf maandag 21 augustus als woordvoerder Thomas Cook Belgium te bereiken via de perstelefoon van Thomas Cook Belgium op +32 478 88 32 86 of via e-mail: laura.vanwaeyenberge@thomascook.be

                                                                           ***

Laura Van Waeyenberge heeft een ruime ervaring in Public Relations en corporate affairs. Ze startte haar carrière achter de camera als researcher voor televisieprogramma’s zoals Jambers. Daarna ging ze aan de slag  als woordvoerder voor Media Markt om vervolgens als consultant de communicatie te verzorgen voor retailers alsIKEA en andere klantgerichte sectoren bij het communicatie-adviesbureau Whyte Corporate Affairs. De afgelopen drie jaar was Laura Van Waeyenberge woordvoerder en communication manager van Uplace en diens voorzitter Bart Verhaeghe. 

Met de komst van Laura kunnen we al onze merken de juiste communicatieve ondersteuning geven. Haar ervaring in verschillende sectoren waar klantenbeleving centraal staat, is een extra troef die perfect aansluit bij de visie van Thomas Cook Customer@ the Heart: onze klanten eender waar en op elk moment van de dag de beste service verlenen om hun droomvakantie waar te maken.
Jan Dekeyser, Managing Director Thomas Cook Belgium  

Na een boeiende periode bij Uplace, kijk ik ernaar uit om een dynamisch bedrijf als Thomas Cook te vervoegen en mee de sterke merken uit te dragen. Het feit je professioneel te kunnen uitleven in een sector die constant in beweging is en die nauw aansluit bij je passie, is uiteraard de kers op de taart.
Laura Van Waeyenberge

Laura Van Waeyenberge behaalde een Master in de Germaanse Filologie aan de KU Leuven en een Master in Media and Communications aan de University of London.


Over Thomas Cook België

Thomas Cook België, met de merken NeckermannThomas Cook en Pegase, is een van de toonaangevende bedrijven in de toeristische sector in België en maakt jaarlijks de vakantiedromen waar van meer dan 1 miljoen gasten. Bij Thomas Cook België zorgen meer dan 750 werknemers voor de vakantie van deze gasten. Thomas Cook België maakt integraal deel uit van Thomas Cook Group Plc, een van de belangrijkste toerisme bedrijven op wereldvlak met een jaarlijkse omzet van £7.8 Miljard (30 September 2015). Binnen de Thomas Cook Group werken er wereldwijd  21.823 werknemers. De groep is actief in 15 landen en is in elk van die landen nummer één of twee (op basis van omzet). De aandelen van de Thomas Cook Group Plc staan genoteerd op de London Stock Exchange (TCG).

Voor meer informatie: www.thomascook.be

Contacteer ons
Over Bepublic

Wij pakken communicatie journalistiek aan. We zorgen ervoor dat jouw organisatie relevant communiceert. Op de juiste manier, en met het juiste publiek.