Massa Belgen trekt opnieuw naar zonnige Tunesië

Eerste vluchten (bijna) volgeboekt na positief reisadvies van Buitenlandse Zaken

De Belgen houden nog steeds van Tunesië. Amper enkele dagen na het positief reisadvies van Buitenlandse Zaken is er al grote interesse voor reizen naar die bestemmingen: de boekingen bij Thomas Cook België lopen als een trein. Meteen nadat de touroperator aankondigde terug naar Tunesië te vliegen, staat de zonnige trekpleister Enfidha al in de top 5 van de meest geboekte bestemmingen de voorbije week. Thomas Cook België bekijkt op korte termijn hoe ze hun bestaande capaciteit verder kunnen uitbreiden.

                                                                        ***

De laatste Belgische chartervlucht naar Tunesië dateert van juni 2015. Toen kondigde de Belgische overheid een negatief reisadvies af na de gebeurtenissen in de Tunesische badplaats Sousse. Vorige week, na 18 maanden, heeft de Belgische overheid het negatief reisadvies naar Tunesië ingetrokken.

Op zaterdag 1 april vertrekken de eerste vluchten van Thomas Cook België richting het Tunesische vasteland. Nog geen week na de aankondiging zijn al meerdere vluchten bijna volledig volgeboekt. Tunesië zal snel zijn stek als één van de populairste vakantiebestemmingen van de Belg opnieuw innemen.

“Tunesië is altijd enorm geliefd geweest bij de Belgen. Vóór het negatieve reisadvies stond Tunesië steevast in de top 3 van populairste vakantiebestemmingen. Nu er opnieuw een positief reisadvies is, boekt de Belg opnieuw massaal zijn vakantie naar Tunesië.”
Franklin Braeckman van Thomas Cook 

Om de trouw van de Belgen te belonen, biedt Thomas Cook voor de eerste vluchten uitzonderlijke lanceringsprijzen. Vanaf €249 per persoon kan de Belgische toerist all inclusive bruinen onder de Tunesische zon.

Over Thomas Cook België

Thomas Cook België, met de merken Neckermann, Thomas Cook en Pegase, is een van de toonaangevende bedrijven in de toeristische sector in België en maakt jaarlijks de vakantiedromen waar van meer dan 1 miljoen gasten. Bij Thomas Cook België zorgen meer dan 750 werknemers voor de vakantie van deze gasten. Thomas Cook België maakt integraal deel uit van Thomas Cook Group Plc, een van de belangrijkste toerisme bedrijven op wereldvlak met een jaarlijkse omzet van £7.8 Miljard (30 September 2015). Binnen de Thomas Cook Group werken er wereldwijd  21.823 werknemers. De groep is actief in 15 landen en is in elk van die landen nummer één of twee (op basis van omzet). De aandelen van de Thomas Cook Group Plc staan genoteerd op de London Stock Exchange (TCG).

Voor meer informatie: www.thomascook.be

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be