Met S20 vindt Checkpoint Systems artikelbeveiligingsantenne opnieuw uit

Checkpoint Systems, wereldleider in dervingpreventie voor de retail, heeft 's werelds meest compacte, volledig functionele, en volgens eigen smaak aan te passen RF- antenne gelanceerd - de S20. De S20 zorgt ervoor dat voor het eerst in de geschiedenis van de artikelbeveiligingsantenne de traditionele 'antenne' kan worden vervangen door een visueel aantrekkelijk, elegant, gestroomlijnd ontwerp.

Retailers investeren miljoenen in hun winkelconcept om shoppers naar hun winkel te trekken. Met winkelontwerpen die leiden tot een potentiële verkoopstijging van maximaal 40%*, is dit een gerechtvaardigde reden. Checkpoint Systems, een bedrijf met inmiddels 50 jaar ervaring, werkt samen met retailers en merken om artikelbeveiligingsantennes af te stemmen op deze nieuwe winkelconcepten. Checkpoint komt met ontwerpmogelijkheden door de gebruikte elektronica in de antennes te herconfigureren. Dit betekent dat retailers voortaan de antennes bij de entree kunnen aanpassen aan de look en feel van de winkel.

Deze nieuwe generatie antennes is ontworpen voor retailers die veel waarde hechten aan hun merkimago en klantervaring. Met de introductie van deze baanbrekende technologie heeft Checkpoint de dynamiek actief veranderd, waardoor ze retailers helpen de balans te vinden tussen dervingpreventie en esthetiek.

Het ontwerp naar een hoger niveau tillen

Naast zijn revolutionaire slanke ontwerp, kan de S20 worden voorzien van elke gewenste kleur, print, tekst, opdruk of afbeelding. Krachtige LED's leveren opvallende accenten bij elke winkelingang en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze goed aanpasbaar zijn aan de merkidentiteit.


Opvallend ontwerp met volledige functionaliteit

De S20 is ideaal voor kledingwinkels die klanten willen trekken, het winkeloppervlak willen maximaliseren en de winkelingangen vrij en open willen houden. De S20 kan vrijstaand worden geleverd, maar kan ook aan de muur of aan de deur worden gemonteerd en werkt ook in de omgeving van metaal. Service op afstand en datarapportage verhogen de beschikbaarheid, aangezien technici van Checkpoint de status continu kunnen monitoren. Hierdoor kunnen problemen en trends in realtime worden vastgesteld wat een efficiënte investering oplevert.

"Er is tegenwoordig niet veel 'traditioneels' aan de detailhandel. Alle fysieke winkels staan voor de uitdaging om klanten aan te trekken en te behouden en 'traditioneel' past niet in deze nieuwe omgevingen. We hebben de deur geopend voor een nieuwe generatie artikelbeveilingsantennes voor retailers die bescherming willen combineren met ontwerp, zodat ze passen bij de algemene visie van hun merk- en winkelconcept. De S20 is echt uniek en biedt kledingwinkels de uitstekende detectie die ze nodig hebben, een ontwerp dat strak en elegant is en beschikt over aanpasbare opties. Ons opvallende nieuwe antenne biedt een prachtig design en geweldige prestaties, waardoor de winkelesthetiek wordt verbeterd, de klantervaring wordt verbeterd en dervingpreventie effectief wordt beheerd - zonder compromis."
Simon Edgar, Senior Director Product Management, van Checkpoint Systems 

Over Checkpoint Systems, Inc.
Checkpoint Systems, een divisie van CCL Industries, is de enige verticaal geïntegreerde RF-/RFID-oplossingenleverancier voor de retail sector. Nu de eisen van de consument dankzij de technologie in sneltempo toenemen, biedt Checkpoint slimme oplossingen die altijd en overal voor duidelijkheid en efficiëntie zorgen in de retail omgeving. Dankzij een uniek aanbod van software, hardware, etiketten, tags en geconnecteerde Cloud based oplossingen, optimaliseert Checkpoint de retail activiteiten en efficiëntie met realtime intuïtieve gegevens die doorheen de bevoorradingsketen en in de winkel worden verzameld. Het resultaat? Meer winstgevendheid en een rijkere klantenervaring. De slimme retail oplossingen van Checkpoint bouwen voort op 50 jaar expertise in radiofrequentietechnologie, innovatieve diefstal- en dervingpreventiesystemen, toonaangevende software, RFID-hardware en uitgebreide labeloplossingen om artikelen van de bron tot het winkelrek te identificeren, te beveiligen en op te volgen.
Surf voor meer informatie naar www.checkpointsystems.com  
Twitter: @CheckpointSys

Over CCL Industries
CCL Industries Inc, een wereldleider in gespecialiseerde label- en verpakkingsoplossingen voor internationale bedrijven, kleine ondernemingen en consumenten, stelt ongeveer 19.000 mensen te werk en heeft 150 faciliteiten in 25 landen verspreid over zes continenten met hoofdkantoren in Toronto (Canada) en Framingham (Massachusetts). Surf voor meer informatie naar www.cclind.com.

Jantien Sloots

Checkpoint Systems

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be