PERSUITNODIGING

Embargo tot woensdag 10 maart - 12u: Ford Trucks komt naar België

In truckland is er lang over gespeculeerd, maar nu is de kogel definitief door de kerk: Ford Trucks komt naar België. Garage Herman Noyens NV, een familiebedrijf dat al sinds 1984 actief is als Ford verdeler, wordt de officiële invoerder van Ford Trucks in ons land. Om de plannen van het merk én de eerste Ford truck op Belgische bodem te ontdekken, nodigt Garage Herman Noyens NV u graag - coronaproof - uit op woensdag 10 maart om 10u45 in Geel. 

Het nieuws is onder embargo tot 10 maart - 12u. We danken u dus alvast om nog even geduld te hebben en te wachten op de verdere informatie die u die dag zal krijgen.

PRAKTISCH

Timing: Het persmoment vindt plaats op woensdag 10 maart om 10u45

Adres: Garage Herman Noyens NV - Antwerpseweg 66 - 2440 GEEL

Handgel zal aanwezig zijn. Gelieve ook een mondmasker te dragen op de site en de social distancing te respecteren.

TIMING 

10u45: Verwelkoming

11u00: Toelichting door de zaakvoerders, de Managing Director van Ford Trucks International voor regio Benelux en de schepen van economie van stad Turnhout

11u30: Q&A

11u40: Camera- en fotomoment + mogelijkheid tot interviews 

12u00: Einde 

Om dit persmoment volledig coronaproof te organiseren is het belangrijk om u op voorhand aan te melden. Graag je komst - en het aantal personen - bevestigen via [email protected] of 0485 83 70 94.

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be