PERSUITNODIGING: De toekomst van de Belgische voetbalarbitrage

Het masterplan van de KBVB en David Elleray

De KBVB stelde eind 2018 de Britse ex-topscheidsrechter David Elleray aan. Zijn taak: de Belgische arbitrage onder de loep nemen en een masterplan uittekenen om het vertrouwen en het niveau van de Belgische arbitrage te verhogen.

Op basis van een uitgebreide analyse, gesprekken en zijn kennis van de professionele arbitrage wereldwijd de voorbije vijf maanden heeft Elleray een masterplan klaar. Met dat masterplan gaat de KBVB vanaf het seizoen 2019/20 aan de slag.

Elleray stelt op woensdag 22 mei om 14u30 zijn masterplan voor samen met Peter Bossaert, CEO van de Belgische voetbalbond. Tijdens de uiteenzetting kom je alles te weten over hoe de KBVB de toekomst van de Belgische arbitrage ziet.

Interesse? Graag je komst bevestigen via bert@bepublic.be of 0488 40 44 77.


PRAKTISCH

Wanneer: woensdag 22 mei van 14u30 tot 15u30.

Adres: Belgian Football  Centre, Brusselsestraat 484, 1480 Tubeke


TIMING

14u30: Toelichting masterplan Belgische arbitrage door David Elleray, ex-topscheidsrechter en adviseur arbitrage KBVB en Peter Bossaert, CEO van de Belgische voetbalbond

15u15: Q&A

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be