Raf Sels wordt nieuwe CEO accountantskantoor SBB

De 42-jarige Raf Sels is aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van SBB Accountants & Adviseurs, één van de grootste accountantskantoren van Vlaanderen, dat ondernemers adviseert. Sels treedt in de voetsporen van Herman Vidts, die op 1 augustus 2016 met pensioen gaat.

                                                     ***

Raf Sels werkte tot 2002 bij het accountantskantoor Van Gerven in Overpelt, dat in dat jaar door SBB werd overgenomen. Sels begon als junior dossierbeheerder bij SBB en werd in 2005 kantoordirecteur van Bree.

In 2009 werd hij lid van het directiecomité als regiodirecteur. Sinds 2010 is hij directeur kantorennet en heeft hij de leiding over 29 kantoren. De raad van bestuur van SBB heeft Raf Sels nu tot nieuwe algemeen directeur benoemd. Vanaf 1 augustus 2016 volgt hij Herman Vidts op, die het bedrijf zeventien jaar geleid heeft.

“Ik ben bijzonder blij en fier dat Raf deze opdracht aanvaard heeft en dat we met Raf een talentvolle en competente opvolger uit eigen rangen hebben gevonden."

Sonja De Becker, de voorzitter van SBB

Raf Sels kijkt ernaar uit om als algemeen directeur aan de slag te gaan.

"De raad van bestuur geeft mij de kans en het vertrouwen om een bedrijf als SBB te leiden. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik neem die verantwoordelijkheid met volle overtuiging op om samen met de medewerkers de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Ik kijk ernaar uit."

Raf Sels

Herman Vidts zegt dat hij vol vertrouwen de leiding overdraagt aan Raf Sels.

“Onze samenwerking is altijd bijzonder goed verlopen.  Ik ben dan ook tevreden en trots dat Raf mijn opvolger wordt.”

Herman Vidts

Hij zal tot 1 augustus intensief samenwerken met Raf Sels om de overdracht vlot te laten verlopen. Daarna gaat hij met pensioen.

Over SBB
SBB is een accountants- en adviesbureau met 29 kantoren in Vlaanderen. Het biedt ondernemende mensen uit alle sectoren een volledige begeleiding op het vlak van boekhouding, accountancy, fiscaliteit en juridische materies
 in elke fase van hun activiteit - van opstart tot stopzetting. SBB begeleidt ruim 20.000 zelfstandige ondernemers en kmo’s, vrije beroepen, land- en tuinbouwondernemingen, vzw’s, filialen van buitenlandse ondernemingen en starters.

Reinhilde Roggen

Stafmedewerker algemene directie, SBB

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be