Securitas België volgt situatie na de aanslagen op de voet

België werd vandaag het doelwit van een aantal omvangrijke  terreuraanslagen, op de luchthaven van Zaventem en in het metrostation Maelbeek in het centrum van Brussel. Securitas België volgt de situatie, samen met de veiligheidsdiensten en met de Belgische overheid, op de voet. Op het moment van de explosies in de luchthaven van Zaventem was een zestigtal agenten aanwezig in de vertrekhal. Niemand werd gewond.

Ook bij de aanslagen in metrostation Maelbeek in het centrum van Brussel raakte geen enkele agent op post gewond. Een groot aantal agenten die in de Europese wijk werkzaam zijn, heeft na de explosie hulp verleend aan de gewonden en bij de evacuatie van de aanwezigen.

Securitas België betuigt zijn medeleven met alle slachtoffers en hun familieleden.

Na de afkondiging van het hoogste dreigingsniveau 4 zullen alle agenten van Securitas extra waakzaam zijn om de veiligheid voor het publiek en haar klanten maximaal te garanderen.

 

Gerrit Bellon

Woordvoerder, Securitas

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be