Striktly Business Software opent drie extra kantoren en verdubbelt aantal werknemers

Striktly Business Software opent in het voorjaar van 2021 drie nieuwe kantoren in België. Via Roeselare, Hasselt en een extra kantoor in Antwerpen en een verdubbeling van het aantal werknemers schakelt het softwarebedrijf een versnelling hoger om de Belgische markt helemaal te veroveren. “Dat klinkt zo vlak na de COVID-19-epidemie heel ambitieus, maar voor ons als bedrijf is het de enige logische stap om verder te blijven groeien na een succesvol tweede helft van 2020”, vertelt CEO Stéphanie Ouachan (32), die eigenhandig haar nieuwe werknemers wil klaarstomen.

Striktly Business Software brandt van ambitie om in 2021 een volgende pagina bij te schrijven in hun succesvolle groeiverhaal. Het ERP- en CRM-softwarebedrijf, met kantoren in onder andere Brussel en Antwerpen, plant een forse uitbreiding. “We zullen van twee kantoren naar vijf gaan, met nieuwe filialen in Roeselare, Hasselt en Antwerpen”, kondigt CEO Stéphanie Ouachan aan. Naast die extra kantoren trekt het bedrijf ook het personeelsbestand voor zijn thuismarkt op van 19 werknemers naar zo’n 35 werknemers in België.

Marktaandeel in België vergroten
De afgelopen drie jaar bouwde Stéphanie Ouachan Striktly Business Software gestaag uit. 2021 moet volgens de onderneemster het jaar worden waarin het softwarebedrijf haar marktaandeel in eigen land aanzienlijk vergroot.

“Ik geloof echt in ons product, waar we dagelijks aan werken om onze klanten nog beter te kunnen helpen in hun administratie en om hun drukbezette leven eenvoudiger te maken. Geregeld vragen en krijgen we feedback van hen over hoe ze met onze software werken. Zo kunnen we bij de volgende update nog meer aan hun wensen tegemoet komen”,

De onderneemster beseft dat de stap om nu te investeren in een grote uitbreiding heel ambitieus is, zeker met de huidige COVID-19-epidemie. “Maar voor ons als bedrijf is dit een noodzakelijke en logische stap als we verder willen blijven groeien”, zegt Ouachan.

People skills primeren
De nieuwe krachten voor de drie extra filialen wil Stéphanie Ouachan zelf onder haar vleugels nemen, één van haar stokpaardjes. Samen met enkele ervaren sales medewerkers zal ze de nieuwkomers intern klaarstomen.

“Tijdens de komende aanwervingscampagne zullen vooral de people skills primeren”, klinkt het. “Ervaring in de software- of salessector is zeker geen must.” Ouachan gelooft ook dat de COVID-19-epidemie ervoor zorgt dat er wat haar bedrijf betreft een aantrekkelijke profielen uit andere sectoren voor Striktly Business Software willen werken. “Denk dan maar bijvoorbeeld aan de horeca, waar heel wat mensen zitten die klantvriendelijkheid en mensenkennis combineren. Als daar mensen zijn die hun leven willen heroriënteren en met ons de uitdaging willen aangaan vanuit Roeselare, Hasselt en Antwerpen, zullen we hen zeker kansen bieden en begeleiden om hun capaciteiten verder te ontwikkelen.” 

Instagramsollicitaties
Om het nieuwe talent aan te trekken voor de eerste helft van 2021, heeft Striktly Business Software nu al haar vacatures opengesteld via de eigen en diverse andere websites. “Maar om zeer laagdrempelig te rekruteren, zetten we ook onze eigen sociale media in. Zo zetten we bijvoorbeeld ons eigen Instagramkanaal in, iets wat in het verleden ook al werkte om bepaalde profielen te overtuigen om ons bedrijf beter te leren kennen en uiteindelijk hun curriculum vitae in te sturen”, besluit Stéphanie Ouachan. 

Kylie Van Son

P.A. for CEO Stéphanie Ouachan

Ken Standaert

PR Consultant Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be