Striktly Business Software opent hipste kantoor van Limburg als extra uitvalsbasis

Striktly Business Software opent hipste kantoor van Limburg als extra uitvalsbasis

CEO Stéphanie Ouachan: “Design weerspiegelt bewust onze streetwise-identiteit”

Softwarebedrijf Striktly Business Software zwaait vanaf vandaag de deuren open van haar Limburgse uitvalsbasis op de Corda Campus in Hasselt. De technologiescale-up van CEO Stéphanie Ouachan (33) laat met het design van haar nieuwste kantoor meteen het Striktly Business Software-DNA zien: de gezonde streetwise-mentaliteit die eigen is aan het technologiebedrijf dat cloud­gebaseerde CRM- en ERP-­oplossingen voor zelfstandigen en KMO’s ontwikkelt. “Wie hier binnenwandelt wordt meteen in onze bedrijfscultuur ondergedompeld dankzij dit creatieve concept van Brusselaar Luigi Pistorio”, vertelt Stéphanie Ouachan.

De Hasseltse Corda Campus heeft er een eyecatcher bij met Striktly Business Software. De technologiescale-up opent er vandaag haar eerste Limburgse filiaal in geheel eigen stijl. CEO Stéphanie Ouachan liet het creatieve bureau La Movida en influencer Luigi Pistorio een opvallend concept uittekenen dat de identiteit van Striktly Business Software samenvat.

“Striktly Business Software is geen saai, grijs technologiebedrijf, maar een jonge scale-up waar alle werknemers elke dag ervoor willen zorgen dat zelfstandigen en KMO’s met software op maat op een hypervlotte manier hun administratie kunnen regelen. We zijn een kleurrijke groep met een echte streetwise-mentaliteit, wat wil zeggen dat we er onze hand niet voor omdraaien om creatieve en gedurfde voorstellen te doen om de processen bij onze klanten te vereenvoudigen. Toen het designteam met hun ideeën voor ons nieuwe kantoor in Hasselt kwam, was het een perfect match.”
​Stéphanie Ouachan, CEO Striktly Business Software

Speelse werkomgeving van de hand van Brusselse influencer Tellement Lui
Het eclectische ontwerp met invloeden uit de street art- en de popcultuur, één van de kenmerken van influencer Luigi Pistorio alias Tellement Lui, zorgt voor een op het eerste zicht speelse werkomgeving. Zo springen elementen als het opvallende graffiti-logo, de loungy junglesectie en de grote pingpong-, biljart-, en eettafel meteen in het oog. Maar tegelijkertijd is er ook een heel business georiënteerd gedeelte waar de Striktly-medewerkers zich kunnen concentreren op hun dagelijkse taken.

“Work hard, play hard is iets wat enorm hard leeft binnen ons bedrijf. Daarom mocht deze nieuwe werklocatie ook die uitstraling hebben. De buitenkant is street chique en fun, maar wie binnenkomt, zal ‘from here on it’s Striktly Business’ kunnen lezen wat duidelijk maakt dat er binnen onze glazen boxen serieus gewerkt wordt. Al voorspel ik ook wel dat er op het einde van de werkdag vaak een spelletje pingpong gespeeld zal worden of we er regelmatig een kleine afterwork kunnen houden. Zeker na deze moeilijke periode door de pandemie is het belangrijk om ook op professioneel vlak opnieuw leuke sociale contacten te hebben en voor je medewerkers een toffe en inspirerende werksfeer te creëren. De andere start-ups en bedrijven van de Corda Campus zullen ons team op deze manier ook snel leren kennen.”
​Stéphanie Ouachan, CEO Striktly Business Software

Sales- en marketingtalent gezocht
Een goede werkrelatie en een aangename werksfeer is één van de stokpaardjes van Ouachan, die recent op de Corda Campus een lezing gaf aan 400 startende ondernemers over de do’s en don’ts die haar het meeste bijblijven na meer dan 10 jaar ondernemerschap en over haar opmerkelijke parcours met twee succesvolle start-ups, zonder middelbaar diploma of enig financieel duwtje in de rug. En ook al trok het bedrijf het afgelopen half jaar al meer dan tien nieuwe medewerkers aan, toch blijft Striktly Business Software ook speuren naar vers talent op vlak van sales en marketing. Wie de hipste werkplek van Limburg wil bewonderen en het CRM- en ERP-platform van Striktly Business Software wil ontdekken, kan dus voortaan terecht in Hal A op de Corda Campus in Hasselt.


Over Striktly Business Software
Striktly Business Software is een SaaS-bedrijf met hoofdzetel in Antwerpen en kantoren in Brussel, Roeselare, Hasselt, Spanje en Roemenië. Striktly Business Software is de software voor bedrijven die te maken hebben met facturatie. Dankzij de modules kan men zelf zijn pakket samenstellen. Van facturatie, professionele offerten, het opvolgen van betalingen, geïntegreerde mailbox, koppeling met bank, koppeling boekhouder, digitale handtekening, projectbeheer, niche attesten, documenten opslag in de cloud en te koppelen met verschillende software integraties! Striktly Business Software telt bijna 50 medewerkers en wordt geleid door CEO Stéphanie Ouachan (33).
www.striktlysoftware.com

Ken Standaert
Ken Standaert Content Manager/Senior PR Consultant Bepublic

 

 

 

 

 

Over Bepublic