Apple-verdeler Switch vraagt overname aan van sectorgenoot easy-m

Apple-verdeler Switch bevestigt de berichten in de media in verband met zijn voornemen om sectorgenoot easy-m over te nemen. Switch heeft daarover een aanvraag ingediend bij de Belgische Mededingingsautoriteit.

De voorbije 20 jaar groeide Switch onder leiding van Rik Vrancken bij de consument uit tot een vaste waarde voor de aankoop van Apple-producten. Easy-m, een familiebedrijf onder leiding van Annick Maes, ontstond in 1937 in Herentals en groeide de voorbije jaren als gevolg van verschillende overnames. Terwijl Switch vandaag voornamelijk actief is in Vlaanderen, is Apple Premium Reseller easy-m voornamelijk actief in Brussel en Wallonië.

Switch zal meer details communiceren over de transactie van zodra alle gebruikelijke formaliteiten vervuld zijn en het bedrijf de goedkeuring door de mededingingsautoriteit formeel ontvangen heeft.

Voor verdere vragen gelieve contact op te nemen met Bepublic: Bert Bouserie 0488 404 477

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be