Telenet en Bepublic verlengen jarenlange samenwerking

Telenet en Bepublic hebben hun vertrouwen in elkaar opnieuw bevestigd. Dat doen ze met een nieuwe langdurige PR-samenwerking. Bepublic zal Telenet de komende jaren blijven ondersteunen in zijn strategische communicaties en crisiscommunicatie. Bepublic zal met zijn digitale PR zoals (animatie)video's en infographics een extra laag creëren op de klassieke PR voor het telecombedrijf.

Bepublic staat Telenet sinds 2012 onder meer bij in het onderhouden van mediarelaties en in reputatiemanagement via de uitwerking van communicatieplannen, persberichten, persmomenten en opiniestukken; en via mediamonitoring, strategisch advies en personal branding. De twee werken sinds jaren ook intensief samen rond crisiscommunicatie en Bepublic helpt Telenet in zijn profilering als thought leader op het vlak van digitalisering, innovatie en entertainment. De komende jaren willen ze samen nog meer inzetten op digitale PR via onder meer (animatie)video’s en infographics die op social media een extra laag creëren naast de klassieke PR. 

“Media van vandaag willen nieuws over bedrijven dat ertoe doet en geen vage commerciële verkooppraatjes. Bepublic helpt ons om die focus te bewaren: door hun sterke pennen, hun expertise om tekst in beeld te vertalen én hun jarenlange ervaring met nieuws maken, krijgen onze corporate boodschappen impact.  Bepublic is voor mij een belangrijk klankbord, een inspirerende sparringpartner én een bondgenoot die ons helpt straf, maar vooral relevant nieuws te maken.” 
Stefan Coenjaerts (Director Corporate Communications)

“Het doet ons bijzonder veel plezier dat we een vervolg kunnen breien aan onze jarenlange interessante én erg fijne samenwerking. We zijn Telenet dankbaar voor het blijvende vertrouwen in onze diensten. Het blijven boeiende tijden voor de telecom- en entertainmentsector die elke dag voor nieuwe uitdagingen staat. We kijken samen uit naar de kansen die daaruit voortvloeien.”
Jeroen Wils, Managing Director Bepublic Group, en Lisa Kaspers, Senior PR Consultant Bepublic)

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be