Thomas Cook Belgium vliegt vanaf zaterdag 8 april opnieuw naar Tunesië

Thomas Cook Belgium vliegt vanaf zaterdag 8 april opnieuw naar Tunesië

Belgen kunnen vanaf zaterdag 8 april met touroperator Thomas Cook opnieuw op strandvakanties vetrekken naar de badplaatsen op het Tunesisch vasteland. 

                                                                        ***

De Belgische regering heeft vandaag beslist het negatief reisadvies voor de badplaatsen op het Tunesisch vasteland op te heffen. Thomas Cook Belgium heeft dan ook dadelijk beslist om alle reizen naar de badplaatsen op het Tunesisch vasteland vanaf zaterdag 8 april te hervatten. Thomas Cook Belgium zal vanaf dan opnieuw wekelijks vluchten laten vertrekken naar de luchthaven Enfidha in de regio Hammamet. 

“Tunesië is voor de Belgen een bijzonder populaire vakantiebestemming. Heel wat Belgische toeristen bleven dan ook tijdens het negatief reisadvies vragen of ze met ons vanuit België naar Tunesië konden vertrekken. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken het advies heeft aangepast en we de Belgen opnieuw naar Tunesië op vakantie kunnen laten gaan.”
Jan Dekeyser, CEO van Thomas Cook Belgium 

Veel Belgen weken omwille van het negatief reisadvies uit naar buurlanden als Frankrijk en het Groothertogdom Luxemburg om toch naar Tunesië op vakantie te kunnen vertrekken. Die landen hanteerden, in tegenstelling tot België, al langer geen negatief reisadvies voor Tunesië. 

“We kijken uit naar een vernieuwde start op deze mooie bestemming. Klanten van Neckermann en Thomas Cook zullen opnieuw in alle veiligheid van hun langverwachte vakantie in het zonnige Tunesië kunnen genieten.”
Jan Dekeyser

 

Over Thomas Cook België

Thomas Cook België, met de merken Neckermann, Thomas Cook en Pegase, is een van de toonaangevende bedrijven in de toeristische sector in België en maakt jaarlijks de vakantiedromen waar van meer dan 1 miljoen gasten. Bij Thomas Cook België zorgen meer dan 750 werknemers voor de vakantie van deze gasten. Thomas Cook België maakt integraal deel uit van Thomas Cook Group Plc, een van de belangrijkste toerisme bedrijven op wereldvlak met een jaarlijkse omzet van £7.8 Miljard (30 September 2015). Binnen de Thomas Cook Group werken er wereldwijd  21.823 werknemers. De groep is actief in 15 landen en is in elk van die landen nummer één of twee (op basis van omzet). De aandelen van de Thomas Cook Group Plc staan genoteerd op de London Stock Exchange (TCG).

Voor meer informatie: www.thomascook.be

Contacteer ons
Over Bepublic

Wij pakken communicatie journalistiek aan. We zorgen ervoor dat jouw organisatie relevant communiceert. Op de juiste manier, en met het juiste publiek.