Touroperator Pegase niet betrokken bij faillissement Thomas Cook Group PLC

Pegase organiseert als zelfstandige vennootschap Pegase Travel NV luxereizen

Touroperator Pegase, sinds 30 jaar actief op de Belgische reismarkt, is sinds eind september 2018 in handen van een groep private investeerders waaronder BV Capital Partners. Pegase Travel NV is sinds die overname een zelfstandige touroperator en niet langer een merk van Thomas Cook België. Het bedrijf is schuldenvrij en heeft geen openstaande leningen.

“Reizigers van Pegase hoeven zich geen zorgen te maken. Alle geboekte reizen kunnen gewoon doorgaan. Belgen die de komende maanden een luxueuze vakantie plannen, kunnen hun reis online via ons boeken of via onafhankelijke reisagenten.”
Jeroen Decroos, manager touroperator Pegase

Pegase groeide de laatste 30 jaar uit tot de luxereferentie in de Belgische reismarkt. Door de kennis van het team bij Pegase te verbinden met de sterke familiale ondernemers van BV Capital Partners, zal de luxetouroperator zijn positie in de Belgische reismarkt verder kunnen uitbouwen in het luxereissegment.

Over BV Capital Partners
BV Capital Partners is een familiale holding die investeert in leidende ondernemingen in niche markten. BVCP is een hands-on investeerder met een lange ervaring in het ontwikkelen en uitbouwen van firma’s in verschillende sectoren. Zo is BVCP onder andere actief betrokken bij Teconex, LensOnline, Matco en Induflex.

Over Pegase
Pegase is sinds 1989 de referentie van luxevakanties in België. De voorbije 30 jaar groeide de touroperator uit tot de marktleider in luxereizen voor België. Met een sterke focus op service en flexibiliteit, een uitgelezen aanbod en een ijzersterk team maakt Pegase er een erezaak van de individuele reiswensen van haar klanten in het luxereissegment te vervullen. Voor meer informatie: www.pegase.be

Bert Bouserie

Bepublic

Jeroen Decroos

Managing Director, Pegase

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be