Vijfhonderd schoolkinderen bedanken de boeren

In amper vijf dagen tijd hebben al meer dan 6.000 Vlamingen het manifest van #Boerentrots ondertekend op de website. Ze steunen zo de actie van 11 sterrenchefs (Peter Goossens, Wout Bru, Giovani Oosters …) die iedereen oproepen om fier te zijn op onze boeren.

 

De leerlingen van de basisschool van het Heilig Hart College in Halle gaan nog een stapje verder en lanceren hun eigen initiatief. Zo’n 1000 schoolkinderen zijn ook #Boerentrots en om de actie te steunen,hebben ze een video gemaakt waarin ze de boeren samen willen bedanken voor alle lekkere producten die ze op tafel toveren.

Voor de media:

Hier vindt u een link naar de video met de actie van de schoolkinderen.

Vijfhonderd schoolkinderen bedanken de boeren.mp4

MP4 - 7.3 Mb

Ann Van Mullem

Bepublic

Tiffany Mestdagh

Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be