Voetbalbond brengt dagelijks Duivelse 666-nieuwsflash met #DEVILTIME Daily via RBFA-app

De laatste updates en een unieke blik achter de schermen, dat is in een notendop het opzet van #DEVILTIME Daily, de dagelijkse nieuwsflash die vanaf vandaag elke ochtend om 6 uur, 6 minuten en 6 seconden door de Koninklijke Belgische Voetbalbond wordt uitgezonden. “Via de RBFA-app mis je dankzij de #DEVILTIME Daily de komende weken echt niets van wat de Rode Duivels op en naast het veld meemaken”, zegt Manu Leroy, Director Communication & Marketing bij de KBVB. 

De KBVB verwent de vroege vogels onder de Rode Duivelsfans want vanaf vandaag pakt de federatie in de RBFA-app via #DEVILTIME Daily telkens om 6.06.06 uur uit met dagelijkse nieuwsupdates en een exclusieve inkijk in de spelersgroep. Zo zie je bijvoorbeeld hoe Dries Mertens enkele andere internationals verslaat tijdens het kaarten, hoe Eden Hazard zich klaarstoomt voor het toernooi in de fitnesszaal en wat er zoal op het menu staat in de aanloop naar de eerste wedstrijd tegen Rusland. 

“Dankzij deze korte nieuwsflashes in onze applicatie zijn onze trouwste fans elke ochtend meteen mee met de laatste nieuwtjes van onze Rode Duivels en krijgen ze meer te zien dan ooit tevoren tijdens een EK of een WK. Op die manier brengen we de Rode Duivels dichter bij de fans en wakkeren we het supportersvuur digitaal echt aan. Zo hoeven onze fans de Duivels niet te missen en vice versa en creëren we extra fanbeleving tijdens dit aparte toernooi door COVID-19. Het vroege uur is natuurlijk een knipoog naar 666, het Duivelse getal.”
Manu Leroy, Director Communication & Marketing bij de KBVB

De komende dagen zit de #DEVILTIME Daily vol met verrassingen zoals een duel met de voeten tussen Dennis Praet en Youri Tielemans, het verhaal van de petanquende Duivels, een blik achter de schermen bij UEFA en de team fotoshoot.

Wie de RBFA-app wil downloaden en ontdekken, kan terecht op www.rbfa.be/app, de Apple App Store of Google Play Store.


Pierre Cornez

Press Officer RBFA

Ken Standaert

Ken Standaert

Team Lead/Senior PR Consultant Bepublic Group

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be