Voetbalbond laat supporters als echte VIP’s in bubbel naar Rode Duivels kijken

Grote wedstrijd brengt voetbalstadion dit najaar naar fans voor thuiswedstrijden tegen Ivoorkust en Engeland

UEFA heeft het licht op groen gezet om in oktober 11.000 fans in het Koning Boudewijnstadion toe te laten. Positief nieuws, maar lang niet alle fans zullen binnen kunnen. De Voetbalbond pakt daarom uit met een grootse wedstrijd. Vier supporters maken in het najaar kans om met hun eigen bubbel van vijf personen een onvergetelijke voetbalavond te beleven. Een privéshuttle pikt de winnende fans bij hen thuis op als echte VIP’s en dompelt hen een hele avond onder in het Proximus Basecamp, het oefencentrum van de Rode Duivels in Tubeke. De leden van 1895 Official Belgian Fan Club, kunnen daarnaast deelnemen aan een exclusieve wedstrijd voor de uitduels tegen Engeland en IJsland.

De KBVB organiseerde de wedstrijd eerder al in september voor het duel met IJsland. Ruim 4.000 supporters stelden zich kandidaat om de eerste thuiswedstrijd van de Nations League te volgen met hun bubbel in het Proximus Basecamp in Tubeke. De wedstrijd viel in de smaak bij de fans. Daarom trekt de KBVB het initiatief door voor de match België-Ivoorkust in oktober en België-Engeland in november.

“Als Voetbalbond willen we via onze wedstrijd ‘Jij kan niet naar het stadion komen, dus komt het stadion naar jou’ iets teruggeven aan de supporters die nog niet naar het stadion kunnen komen. Ook voor de leden van 1895, de officiële supportersclub van onze nationale voetbalploegen, hebben we een leuke wedstrijd in petto.”
Manu Leroy, Marketing & Communication Director bij de KBVB

Privéshuttle, exclusieve tour en reuzenscherm in Tubeke

Een privéshuttle pikt de winnaars op de matchdagen op. Eens aangekomen in Tubeke zorgt de KBVB voor een exclusieve rondleiding op het Proximus Basecamp. De professionele e-sporters Stefano Pinna en Quentin Vande Wattyne, die deel uitmaken van de nationale eDevils, warmen de fans vervolgens op voor de echte match van de Rode Duivels. Daarna krijgen de gelukkige winnaars het nieuwste shirt van onze nationale ploegen, leuke goodies en eten en drinken. Tot slot volgen ze op een fantastisch groot scherm en in luxueuze zetels de wedstrijd van heel dichtbij.

Supporters 1895 maken kans op privéstadion

De Voetbalbond vergeet ook de 17.500 leden uit de 254 supportersclubs van 1895 Official Belgian Fan Club, de overkoepelende fanorganisatie van onze nationale voetbalploegen, niet. Zij kunnen deelnemen aan de wedstrijd voor België-Ivoorkust, maar genieten daarnaast van een exclusieve wedstrijd enkel voor 1895-leden. Zij maken kans om thuis of in hun supporterscafé de wedstrijden tegen Engeland (11 oktober) en IJsland (14 oktober) te beleven in hun eigen bubbel. Daarbij krijgen ze een gloednieuwe televisie en een supporterspakket met leuke goodies en eten en drinken. Ook voor de winnaar van deze actie ligt een nieuw Rode Duivels-shirt klaar. 

Deelnemen aan de wedstrijden

Supporters van de Rode Duivels die kans willen maken om op 8 oktober met alles erop en eraan aanwezig te zijn in Tubeke, kunnen gratis deelnemen via www.rbfa.be. Ook de leden van 1895 kunnen voor hun wedstrijd terecht op de website van de KBVB.

Bert Bouserie

Bepublic

Stefan Van Loock

Press & media officer Belgian Red Flames en Belgian Red Devils, Royal Belgian FA

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be