Wijziging in de leiding van Securitas België-Luxemburg

Securitas en Régis Gaspar, Country President België-Luxemburg, hebben beslist om hun samenwerking te beëindigen. Er wordt reeds gezocht naar een geschikte opvolger.

In de laatste 7 jaar dat Régis Gaspar Country President was, heeft Securitas België-Luxemburg met succes veiligheidsoplossingen ontwikkeld waarbij mens, technologie en kennis gecombineerd worden om te beantwoorden aan de evoluerende noden van haar klanten. 

COO & CTO Securitas Europa Aimé Lyagre zal, gesteund door Jan De Schepper, lid van de Raad van Bestuur, en samen met het Directiecomité met onmiddellijke ingang de leiding ad interim overnemen. Op deze manier wordt de continuïteit van de operaties, de kwaliteit van de dienstverlening en de tevredenheid van de klanten verzekerd.

Koen Colpaert

Porte-parole, Securitas

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be