Wolters Kluwer blikt met Taxville Online vooruit in België

Topexperts helpen accountants om ondernemers postcorona te adviseren met nieuwe financiële inzichten

Taxville Online, het kennisevent voor accountants en fiscalisten van Wolters Kluwer Tax & Accounting België, vindt plaats op 4 maart 2021 en focust op hoe deze cijferberoepers hun klanten toekomstgericht met financiële inzichten kunnen bijstaan na een uitdagend jaar met de COVID-19-pandemie. Gastsprekers zoals futuroloog Bert Van Tilborgh, financieel adviseur Ludo Ooms en belastingexpert Yves Verdingh delen hun inzichten en Wolters Kluwer Tax & Accounting België licht een tipje van de sluier van haar nieuwste cloudsoftware: Adsolut Jaarrekening en Adsolut Personenbelasting.

Na een turbulent 2020 voor ondernemend België moet 2021 een jaar vol nieuwe en gerichte oplossingen worden. Tijdens Taxville Online wil Wolters Kluwer de accountants en fiscalisten de juiste tools en nieuwste inzichten voorstellen zodat zij de Belgische ondernemers met het oog op de toekomst kunnen begeleiden kunnen begeleiden. Digitalisering en automatisering zijn belangrijker geworden door de COVID-19-pandemie, maar samen met ITAA en Finplex focust Wolters Kluwer op hoe ver deze tendensen al echt doorgedrongen zijn in het accountinglandschap. 

“Welke evoluties zijn er al gebeurd en welke komen er nog op ons af, daar draait het volledig om tijdens Taxville Online. We zoomen ook in op de vaardigheden en kennis die de accountants van vandaag en morgen nodig hebben en hoe wij als sector hier ons steentje in kunnen of zelfs moeten bijdragen.”
Ronny De Goedt, Managing Director, Wolters Kluwer Tax & Accounting


De blik vooruit 
De cijferberoepers krijgen een brede blik op hoe ze 2021 kunnen aanvatten door futuroloog Bert Van Tilborgh, die de huidige gezondheidscrisis als een wildcard ziet die ondernemers, kmo's en accountants een vat vol kansen biedt. Daarnaast zetten Dietert Gielen (Van Havermaet Groeneweghe), Ludo Ooms (APLC Advisors) en Yves Verdingh (BNP Paribas Fortis) de schijnwerpers op onderwerpen als werkkapitaal, waardecreatie en wederopbouwreserves die in 2021 elke accountant en fiscalist gericht zullen kunnen gebruiken om ondernemingen tot in de veilige havens te loodsen. 

“Accountants en fiscalisten zullen in 2021 meer dan ooit hun adviserende rol moeten opnemen om hun klanten met het oog op de toekomst en gewapend tegen de gevolgen van deze pandemie op het juiste spoor te houden. Onze gasten zijn stuk voor stuk topexperts in hun vakgebied die iedereen die Taxville Online volgt, zullen uitdagen en inspireren om de beste financiële strategie te bepalen voor elke klant.”
Ronny De Goedt van Wolters Kluwer Tax & Accounting 

 
Cloudapplicaties voor het eerst ontsluierd
Op technologisch vlak pakt Wolters Kluwer uit met een dubbele première naar aanleiding van Taxville Online met de presentatie van haar gloednieuwe cloudsoftware Adsolut Jaarrekening en Adsolut Personenbelasting aan de accountancywereld. 

“Als ontwikkelaar zetten we alles in het werk om onze performante en vertrouwde software in cloudversies om te zetten. Tijdens dit event geven we daarom al een klein voorproefje van hoe we dat exact willen doen, volgens de kwaliteitsstandaard die de accountancywereld verwacht van Wolters Kluwer.”
Ronny De Goedt van Wolters Kluwer Tax & Accounting

 Wie zich nog wil inschrijven voor Taxville Online of het volledige programma wil bestuderen kan terecht op www.taxville.be. Ook toekomstige cijferberoepers, de studenten aan hogescholen en universiteiten maar ook hun docenten kunnen gratis alle sessies meevolgen.  

 

Over Wolters Kluwer
Wolters Kluwer (WKL) is een wereldwijde leider in professionele informatie, softwareoplossingen en diensten voor de sectoren gezondheidszorg, fiscaliteit en boekhouding, bedrijfsbeheer, risicobeheer en compliance, en juridische en regelgevende sectoren. Dag na dag helpen we onze klanten om cruciale beslissingen te nemen door hen deskundige oplossingen aan te reiken, die een diepgaande domeinkennis combineren met geavanceerde technologieën en diensten.  

Wolters Kluwer gaf in 2019 een jaaromzet aan van €4,6 miljard. De groep levert diensten aan klanten in meer dan 180 landen, heeft activiteiten in meer dan 40 landen en stelt wereldwijd ongeveer 19.000 mensen tewerk. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn, Nederland.  

Het Wolters Kluwer-aandeel is genoteerd op Euronext Amsterdam (WKL) en is opgenomen in de AEX- en Euronext 100-indexen. Wolters Kluwer heeft een gesponsord Level 1 American Depositary Receipt-programma (ADR). Deze ADR's worden verhandeld op de over-the-counter markt in de VS (WTKWY).   

Voor meer informatie kunt u www.wolterskluwer.com raadplegen en ons volgen op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube.  

Ellyne Temmerman

Marketing Communications Manager Wolters Kluwer Tax & Accounting, België

Ken Standaert

PR Consultant Bepublic

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be