Wolters Kluwer zoekt slimste boekhoudkantoor van België tijdens Week van de Accountant

Wolters Kluwer zoekt slimste boekhoudkantoor van België tijdens Week van de Accountant

Wolters Kluwer is accountants dankbaar voor hulp aan bedrijven tijdens COVID-19-crisis

Op maandag 26 oktober 2020 start de Week van de Accountant op initiatief van Wolters Kluwer. De tweede editie zet de accountants in de bloemetjes na een uiterst bewogen en uitdagend jaar. Tijdens een quiz gaat Wolters Kluwer op zoek naar het slimste boekhoudkantoor van België en stand-up comedian Bert Kruismans brengt online een humoristische show.

De sector van de accountancy heeft het afgelopen jaar door de COVID-19-crisis heel wat flexibiliteit moeten tonen. Zo hebben accountants talloze bedrijven moeten adviseren met het oog op het vermijden van financiële problemen, of erger, het voorkomen van een faillissement. Bedrijven liepen verloren in de wirwar van premies en maatregelen die de overheid nam en daar hebben de accountancybedrijven de weg moeten tonen. Accounting kantoren hebben dus niet langer louter een ondersteunende functie, zeker ook een adviserende. Tegelijk maakte de digitalisering een forse stap vooruit. Accountants zijn razendsnel moeten omschakelen en dat is in de meeste gevallen bijzonder goed gelukt. 

Een goede reden om deze beroepsgroep in de bloemetjes te zetten. En dat zal gebeuren tijdens de Week van de Accountant (26-30 oktober) waarin humor en plezier centraal staan.

“Aangezien het organiseren van een gewoon evenement niet voor de hand ligt in deze tijden, opteren we voor twee online events, waar er gelachen kan worden en waar de teamgeest kan aangescherpt worden: een comedyshow en een quiz. De eerste reacties zijn heel positief en de inschrijvingen komen heel vlot binnen."
Ronny De Goedt, Managing Director bij Wolters Kluwer Tax & Accounting, Belgium


Stand-up comedian Bert Kruismans laat accountants glimlachen
Op dinsdag 27 oktober brengt stand-up comedian Bert Kruismans een half uur comedy op maat van accountants, fiscalisten en belastingconsulenten via een webinar. En op donderdag 29 oktober organiseert Wolters Kluwer een online quiz (via livestream en een presentator) waar de accountancy kantoren het met ploegen van maximum 5 deelnemers tegen elkaar opnemen. 

Inschrijven kan via weekvandeaccountant.be 

 

Over Wolters Kluwer

Wolters Kluwer (WKL) is een wereldwijde leider in professionele informatie, softwareoplossingen en diensten voor de sectoren gezondheidszorg, fiscaliteit en boekhouding, bedrijfsbeheer, risicobeheer en compliance, en juridische en regelgevende sectoren. Dag na dag helpen we onze klanten om cruciale beslissingen te nemen door hen deskundige oplossingen aan te reiken, die een diepgaande domeinkennis combineren met geavanceerde technologieën en diensten.  

Wolters Kluwer gaf in 2019 een jaaromzet aan van €4,6 miljard. De groep levert diensten aan klanten in meer dan 180 landen, heeft activiteiten in meer dan 40 landen en stelt wereldwijd ongeveer 19.000 mensen tewerk. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn, Nederland.  

Het Wolters Kluwer-aandeel is genoteerd op Euronext Amsterdam (WKL) en is opgenomen in de AEX- en Euronext 100-indexen. Wolters Kluwer heeft een gesponsord Level 1 American Depositary Receipt-programma (ADR). Deze ADR's worden verhandeld op de over-the-counter markt in de VS (WTKWY).  

Voor meer informatie kunt u www.wolterskluwer.com raadplegen en ons volgen op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube.  

Contacteer ons
Ellyne Temmerman Marketing Communications Manager Wolters Kluwer Tax & Accounting Belgium
Ken Standaert PR Consultant Bepublic
Ellyne Temmerman Marketing Communications Manager Wolters Kluwer Tax & Accounting Belgium
Ken Standaert PR Consultant Bepublic
Over Bepublic