Persuitnodiging: Oud-internationals Thomas Vermaelen en Femke Maes openen Belgian Red Court in Lokeren

Beste journalist,

Op woensdag 19 april om 13u30, niet toevallig de Buitenspeeldag in Vlaanderen en Brussel, openen de Koninklijke Belgische Voetbalbond en de stad Lokeren voor de vierde keer officieel een Belgian Red Court. Het sociaal voetbalterreintje komt aan de Hoedhaarsite in Lokeren, op de hoek van de Haarsnijderslaan en de Strijkersstraat. Oud-internationals Femke Maes en Thomas Vermaelen worden ambassadeurs van het project en zijn aanwezig op de opening. Het is de eerste keer dat een Belgian Red Court twee ambassadeurs krijgt.

Iedereen is welkom voor de officiële opening. Voor zowel jong als oud, valt er heel wat te beleven.

Programma

  • 13u30 - 14u30: Wedstrijdjes voor iedereen tussen 9 en 12 jaar
  • 14u30 - 15u30: Plechtig gedeelte en signeersessie met Femke Maes en Thomas Vermaelen
  • 15u30 - 16u30: Wedstrijdjes voor iedereen tussen 6 en 9 jaar
  • 16u30 - ...: Vrij voetbal voor iedereen ouder dan 12 jaar

Aan journalisten die graag aanwezig zijn en interviews willen afnemen met de genodigden, wordt gevraagd zich in te schrijven via e-mail naar [email protected] voor 17/04 - 18 uur. Gelieve meteen ook aan te geven welke genodigden u wil interviewen.

Robin Cnops, coördinator van de Belgian Red Courts bij de Belgische voetbalbond, is ter plaatse aanwezig om de pers te ontvangen en te woord te staan. Hij is bereikbaar op +32 478 37 69 17.

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be