Persuitnodiging: Rode Duivel Leandro Trossard opent Belgian Red Court in Genk

Beste journalist,

Rode Duivel Leandro Trossard wordt ambassadeur van het Belgian Red Court in Genk. Op zaterdag 10 juni om 13u ​ verklaart hij de mini-voetbaltempel aan Hobbylands, op de Acialaan, samen met de Koninklijke Belgische Voetbalbond officieel voor geopend. Samen met burgemeester Wim Dries en de Genkse jeugd zal Trossard het voetbalterreintje al een eerste keer uittesten. Genk wordt de zesde stad met een eigen Belgian Red Court, en de tweede in Limburg.

Voor de voetballiefhebbers, jong en oud, valt er zaterdag heel wat te beleven naar aanleiding van de officiële inhuldiging:

  • 13u - 15u: Samaldo's 4 (een lokale versie van het Neymar Jrs 5 concept)
  • 15u - 16u: Officiële opening en signeersessie met Leandro Trossard
  • 16u - 17u: Penalty Shootout
  • 17u - ...: Vrij spel

Journalisten zijn welkom en kunnen interviews afnemen met de genodigden. Interesse? Graag inschrijven via e-mail naar [email protected] voor 08/06 - 12 uur. Gelieve meteen ook aan te geven welke genodigden u wil interviewen.

Robin Cnops, coördinator van de Red Courts bij de voetbalbond, zal u ter plaatse ontvangen en te woord staan. Hij is bereikbaar op het nummer +32 478 37 69 17.

Met vriendelijke groeten,
Jules Fremaut

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be