Persuitnodiging: Rode Duivel Thorgan Hazard opent Belgian Red Court in Waregem

Beste journalist,

Op woensdag 31 mei om 13u30 uur onthullen de Koninklijke Belgische voetbalbond en de stad Waregem het vijfde Belgian Red Court. Het eerste West-Vlaamse court bevindt zich tussen het oefencomplex van Essevee en Waregem Expo. Rode Duivel, en ex-Zulte Waregem speler, Thorgan Hazard is ambassadeur van het opgesmukte voetbalterreintje en zal aanwezig zijn bij de opening. Ook Schepen van Jeugd Jo Neiyrinck tekent present.

Voor de voetballiefhebbers, jong en oud, valt er woensdag heel wat te beleven naar aanleiding van de officiële inhuldiging.

PROGRAMMA:

  • 13u30 tot 14u10: Wandelvoetbal Zulte Waregem tegen KRC Harelbeke
  • 14u10 tot 15u: G-voetbal SV Zulte-Waregem
  • 15u tot 15u30: Plechtig gedeelte en signeersessie met Thorgan Hazard
  • 15u30 tot 17u30: Voetbaltornooi voor spelers en speelsters 12 tot 16 jaar

We nodigen ook u graag uit om deel te nemen aan de inhuldiging. U krijgt de kans om interviews af te nemen van de aanwezigen.

Interesse? Gelieve voor 30/05 om 12 uur in te schrijven door een e-mail te sturen naar jules.fremaut@bepublicgroup.be. Gelieve ook aan te geven wie u graag wil interviewen: Thorgan Hazard, Robin Cnops (Football Social Responsibility Coördinator van de KBVB) en/of Schepen van Jeugd Jo Neirynck.

Robin Cnops, coördinator van de Red Courts bij de voetbalbond, zal u ter plaatse ontvangen en te woord staan. Hij is bereikbaar op het nummer +32 478 37 69 17

Met vriendelijke groeten, ​
Jules Fremaut
Bepublic Group

 

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be